Japanse man brengt levensdroom in vervulling en “wordt hond”

Iedereen heeft dromen, maar die van de ene zijn al wat specialer dan die van de ander. Zo is er een man in Japan die ervan droomde om een hond te worden. Voor een bedrag van 2 miljoen Japanse yen (12.780 euro) kon hij een levensecht hondenpak aankopen waardoor z’n droom in vervulling ging.

Een Japanse man, die zichzelf online Toco noemt, gaat door het leven als hond. De man droomde hier al jaren van en schakelde uiteindelijk de hulp in van een bedrijf dat kostuums maakt voor de televisie. Zij maakten voor hem een speciaal pak waardoor Toco nu perfect lijkt op een Rough Collie (het ras van Lassie).

Levensechte hond

De Japanner Toco had een bijzondere droom en kon die, door een enorm bedrag neer te tellen, in vervulling laten gaan. Hij droomde ervan om een hond te worden. Hij kwam terecht bij een bedrijf dat kostuums maakt voor televisie en zij maakten voor hem een levensecht Rough Collie-pak. Dit kostte Toco uiteindelijk 2 miljoen Japanse yen (12.780 euro).

Toco ontving het pak vorig jaar al en deelde toen zijn eerste video als hond op YouTube. Maar het is door een nieuwe video dat het verhaal van Toco wereldwijd onder de aandacht kwam. In de video is te zien hoe Toco door het park loopt en interacties aangaat met mensen en echte honden.

Reacties

De nieuwe aandacht voor Toco zorgt er ook voor dat heel wat mensen hun mening geven. En die zijn niet mals. De reacties gaan zo van “Zelfs de honden hebben door dat er iets niet pluis is” tot “Hij tilt furry naar een heel nieuw niveau” en “Dit is het meest vreemde en gestoorde dat ik ooit gezien heb”.

Meer
Lees meer...