‘Wednesday’-actrice Jenna Ortega wil Lady Gaga graag in seizoen 2

Een van de populairste series van vorig jaar is zonder twijfel Wednesday. De serie over de dochter uit de Addams Family kwam pas eind november uit, maar ontpopte zich toch meteen tot een grote hype. Het is dan ook geen verrassing dat Netflix vorige week aankondigde dat er een tweede seizoen zal komen. En daarin wil hoofdrolspeelster Jenna Ortega maar al te graag samenwerken met een grote ster.

Wednesday is de laatste topreeks van Netflix. De reeks staat op de tweede plek in de lijst met best bekeken Engelstalige series op de streamingdienst ooit. Zo stak het dit jaar nog het razend populaire DAHMER voorbij. Enkel het vierde seizoen van Stranger Things deed vorig jaar beter

Ondertussen heeft Netflix de komst van een tweede seizoen al aangekondigd. Wat daarin staat te gebeuren, is nog een grote vraag. Maar tijdens de Golden Globe Awards liet actrice Jenna Ortega alvast weten dat ze graag met Lady Gaga op de set zou staan. De twee gingen met dank aan de serie namelijk allebei viraal op TikTok.

Wednesday

In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter zich, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moet ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast brengt ook de school enkele geheimen met zich mee. En die geheimen gaat Wednesday, op haar eigen manier, proberen oplossen.

Tijdens haar grote speurtocht, komt ze ook terecht op haar eigen schoolfeest. En daarbij hoort misschien wel de meest iconische scène uit de reeks. Op de tonen van Goo Goo Muck danst Wednesday op haar eigen manier iedereen naar huis. Die choreo ging nadien viraal op TikTok en ook zangeres Lady Gaga deed daarbij haar duit in het zakje.

Lady Gaga

Op haar eigen song Bloody Mary imiteerde Lady Gaga op TikTok het personage Wednesday. Na die video ging ook de versie van de zangeres opnieuw viraal, waardoor de volledige TikTok-tijdlijn van velen wekenlang vol stond met Wednesday. Sommigen hopen dan ook dat er in de toekomst een samenwerking tussen Lady Gaga en Jenna Ortega komt. 

Of dat eventueel in het volgende seizoen van de reeks zal zijn, valt af te wachten. Al is actrice Jenna Ortega er alvast van overtuigd dat Netflix het een goed idee zou vinden. “Ze zouden dat echt leuk vinden volgens mij”, vertelt ze aan Variety. “Als ze meedoet, dan hoop ik dat we allebei monsters zijn die elkaar gewoon goed verstaan. Ik zou tekenen.”

Bekijk hier de video van Lady Gaga:

@much #LadyGaga took over this trend 🖤🤩 #wednesday #bloodymary [🎥: @ladygaga ♬ original sound – MuchMusic

Bekijk hier de dansscène uit Wednesday:

@darknesatheheartofmylove Wednesday (2022) dance scene, enjoy 💜 #jennaortega #wednesday #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #timburton #theaddamsfamily ♬ Goo Goo Muck – The Cramps
Meer
Lees meer...