Jimin (BTS) lost vrijdag nieuw nummer ‘Closer Than This’

Jimin van BTS zal op vrijdag een nieuw nummer lossen. Dat is op zich niet zo vreemd, maar de zanger zit op dit moment – net zoals al zijn groepsgenoten – in het leger om zijn verplichte militaire dienstplicht uit te voeren. Jimin bereidde het nummer voor z’n vertrek voor en zal het nu als vroeg kerstcadeautje voor z’n fans lossen.

Vorige week begonnen RM, Jimin, V en Jung Kook als de vier laatste leden van BTS aan hun legerdienst. Fans moesten daarbij niet meteen op hun honger blijven zitten. Zo verscheen vorige week al een performance video van Standing Next to You – Usher Remix van Jung Kook en kan je vanaf vandaag kijken naar de documentaire BTS Monuments: Beyond the Star. Daarnaast lieten de leden van BTS ook weten dat ze nog heel wat zaken voorbereid hadden voor hun vertrek en het eerste daarvan verschijnt al deze week.

Closer Than This

Vandaag deelde het officiële account van BTS op Instagram een Reel waarop Jimin te zien is met enkele dansers. Hij danst daarbij op een voorlopig nog onbekend nummer. Enkele minuten later volgde de officiële aankondiging van de single Closer Than This. De single van Jimin zal op vrijdag verschijnen en wordt een emotioneel nummer dat Jimin volledig opdraagt aan zijn fans, ARMY. “De tekst van het nummer zal de liefde en affectie van Jimin voor z’n fans overbrengen en je hoop en warmte brengen.”

Jimin loste in maart van dit jaar zijn eerste soloalbum ‘FACE’. Daarnaast was hij ook te horen in het nummer VIBE van Taeyang en Angel Pt. 1 voor de film FAST X. En nu volgt er dus nog een solonummer van de zanger.

Closer Than This van Jimin zal op vrijdag om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd verschijnen.

Het officiële account van BTS deelde al een korte teaser van Closer Than This in een Reel op op Instagram waarin ook V verschijnt:

Meer
Lees meer...