Jung Kook (BTS) en Usher delen performance video van samenwerking voor ‘Standing Next to You’

Twee weken geleden verscheen Standing Next to You – Usher Remix. Het ging om een nieuwe versie van het nummer Standing Next to You van Jung Kook, waarop dus ook de Amerikaanse zanger Usher te horen was. Bij de release van het nummer deelde Usher al een foto met Jung Kook en nu weten we waarom de twee samen waren. Jung Kook en Usher filmden namelijk een performance versie van het nummer, waarop we ze samen zien dansen.

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat Jung Kook z’n eerste album ‘GOLDEN’ loste. Na de singles Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow), die respectievelijk in juli en september verschenen, kwam samen met het album ook de derde single Standing Next to You uit en die kreeg twee weken geleden een remix met Usher.

Standing Next to You – Usher Remix

Nadat er eerder 3D – Justin Timberlake Remix verscheen, volgde op vrijdag 1 december een remix van Standing Next to You met Usher, die je kan kennen van hits als Yeah!DJ Got Us Fallin’ In Love en Love In This Club. Net zoals bij Justin Timberlake krijgt Usher zijn eigen vers in het nummer. Het eerste vers en het eerste refrein van Standing Next to You zijn exact hetzelfde als in de originele versie, maar dan is het de beurt aan het vers van Usher. Hij blijft ook meezingen in het nummer en harmoniseren tot het einde van de track.

Usher deelde samen met de release van het nummer ook al een foto samen met Jung Kook. Veel fans vermoedden al dat het zou gaan om een performance video en zij bleken gelijk te hebben. Vandaag verscheen namelijk de performance video van Standing Next to You – Usher Remix. Daarin zien we Jung Kook en Usher de choreo van het nummer uitvoeren, waarbij Usher er ook zijn eigen toets aan toevoegt.

Jung Kook begon eerder deze week aan zijn verplichte legerdienst en zal dus de komende 18 maanden deel uitmaken van het Zuid-Koreaanse leger. Net voor zijn vertrek liet Jung Kook weten dat hij nog heel wat voorbereid had voor tijdens zijn legerdienst en daar hebben we nu dus al het eerste van te zien gekregen.

Bekijk hier de performance video van Jung Kook en Usher:

Meer
Lees meer...