Jung Kook (BTS) lost samenwerking met Usher

Vorige week verscheen 3D – Justin Timberlake Remix en nu is het al tijd voor de volgende remix van een nummer van Jung Kook van BTS. Deze keer gaat het om een samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Usher voor een nieuwe versie van het nummer Standing Next to You.

Het is ondertussen al bijna een maand geleden dat Jung Kook z’n eerste album ‘GOLDEN’ loste. Na de singles Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow), die respectievelijk in juli en september verschenen, kwam samen met het album ook de derde single Standing Next to You uit en die heeft nu een bijzondere remix gekregen

Standing Next to You (Usher Remix)

Vorige week verscheen 3D – Justin Timberlake Remix, maar nu is het al tijd voor de volgende remix van een nummer van Jung Kook van BTS. Het gaat om een nieuwe versie van de single Standing Next to You, waarvoor Jung Kook opnieuw beroep deed op een grote Amerikaanse naam.

Na Justin Timberlake viel de keuze deze keer op Usher, die je kan kennen van hits als Yeah!DJ Got Us Fallin’ In Love en Love In This Club. Net zoals bij Justin Timberlake krijgt Usher zijn eigen vers in het nummer. Het eerste vers en het eerste refrein van Standing Next to You zijn exact hetzelfde als in de originele versie, maar dan is het de beurt aan het vers van Usher. Hij blijft ook meezingen in het nummer en harmoniseren tot het einde van de track.

Usher deelde samen met de release van het nummer ook een foto samen met Jung Kook. Het gaat om een foto waarop Jung Kook te zien is met korter haar, waardoor fans denken dat het gaat om een recente foto en dat dit een voorsmaakje is van een videoclip of liveversie die nog zal volgen.

Beluister hier Standing Next to You (Usher Remix) op Spotify:

Meer
Lees meer...