Joe Exotic wil Andrew Tate als running mate bij presidentsverkiezingen 2024

Tiger King Joe Exotic zit nog steeds in de gevangenis, maar hij heeft z’n droom om de president van de Verenigde Staten te worden nog niet opgeborgen. Daarbij lijkt hij nu een running mate gevonden te hebben. Via Instagram deed Exotic een oproep aan Andrew Tate om zijn running mate te worden tijdens de verkiezingen van 2024.

In het eerste seizoen van Tiger King op Netflix kregen we te zien hoe Joe Exotic een worp deed naar het presidentschap van de Verenigde Staten. Tot niemands verbazing haalde hij veel te weinig stemmen, maar zelfs in de gevangenis blijft hij niet bij de pakken zitten. Zo heeft hij zelfs al een running mate op het oog.

Joe Exotic for president 2.0

Joe Exotic stelde zich in 2016 kandidaat voor de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten. Met een totaal van amper 962 stemmen maakte hij toen geen schijn van kans, maar het lijkt erop dat hij in 2024 een nieuwe kans wil wagen. Al zal dat niet heel makkelijk worden.

De zelfverklaarde Tiger King zit momenteel namelijk nog steeds in de gevangenis. In 2019 werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 22 jaar. Deze werd begin dit jaar verminderd, waardoor Joe Exotic één jaar vroeger vrij zou komen. We spreken dan van het jaar 2040. Op dat moment zal Exotic 77 jaar oud zijn. Maar hij blijft duidelijk hopen op een vervroegde vrijlating, waardoor hij zou kunnen deelnemen aan de presidentsverkiezingen van 2024.

Andrew Tate

Bij een verkiezingscampagne hoort natuurlijk ook een running mate, die dan later de vicepresident zou worden. Daarvoor heeft Joe Exotic nu een opvallende keuze gemaakt. Via Instagram vraagt hij namelijk aan Andrew Tate of hij z’n running mate wil worden. Een antwoord zal hij niet via datzelfde platform moeten verwachten, want Andrew Tate werd enkele weken geleden geband van Instagram.

Andrew Tate verloor in de laatste weken niet enkel z’n toegang tot Instagram, maar ook tot Facebook, Twitter, YouTube en TikTok. Dat was het gevolg van een eindeloze stroom aan misogyne opmerkingen. Daarnaast wordt Tate ook verdacht van verkrachting en mensenhandel. Niet meteen de beste keuze voor een running mate dus als je het ons vraagt.

Bekijk hier de Instagrampost van Joe Exotic:

Meer
Lees meer...