‘Jurassic Park’ is 30 jaar en dus speelt actrice Ariana Richards iconische scène na

Actrice Ariana Richards heeft een iconische scène uit Jurassic Park nagespeeld, 30 jaar na datum. Het gaat om de scène waarbij haar personage Lex Murphy een groene gelei eet en die begint te trillen door een naderende velociraptor.

Jurassic Park vierde vorige week de 30ste verjaardag van zijn originele release. Om dat te vieren lanceerde het TikTokaccount van Jurassic World een challenge. Zij vroegen namelijk aan mensen om de bekende ‘groene gelei’-scène na te spelen.

Ariana Richards

In die scène denken de kinderen Lex Murphy (Ariana Richards) en Tim Murphy (Joseph Mazzello) eindelijk even aan de dino’s ontsnapt te zijn. Daarbij vinden ze heel wat desserts, waaronder groene gelei. Op het moment dat Lex een brokje gelei op haar lepel heeft liggen, komt er echter opnieuw een velociraptor de keuken binnen. Meteen begint de gelei door zijn zware voetstappen en later ook het gebeef van de bange Lex te trillen.

Kort na die post besloot Ariana Richards zelf haar scène nog eens na te spelen, iets wat al snel gedeeld werd op het TikTokaccount van Jurassic World. De actrice was bij de release van Jurassic Park amper 13 jaar en is nu dus nog steeds maar 43 jaar. Kort nadat ze in 1997 voor een kleine cameo in The Lost World: Jurassic Park was teruggekeerd besloot Richards te stoppen met acteren. Ondertussen werkt ze al lang als artieste. Haar toch nog eens haar bekende rol te zien hernemen, zorgt voor heel wat fans duidelijk voor de nodige nostalgie.

@jurassicworld #duet with @Jurassic World A duet 30 years in the making. #JurassicPark30 #Dinosaurs #JurassicPark ♬ original sound – Jurassic World

Bekijk hier de originele scène uit Jurassic Park:

Meer
Lees meer...