Left Right
scrollTop top

Kanye West ontvolgt Kim Kardashian en haar zussen op Twitter


Kanye West 2019
© Kanye West – Bron: Isopix

Kanye West (44) heeft recent zijn voormalige partner Kim Kardashian (40) en haar zussen Kourtney (42) en Khloé (36) ontvolgd op Twitter. Het is nog duidelijk wanneer rapper/ondernemer dat exact deed, waardoor er druk gespeculeerd wordt over de reden van zijn ontvolging.

Toen halverwege februari van dit jaar bekend raakte dat Kim Kardashian de scheiding had aangevraagd van Kanye West na een huwelijk van zeven jaar, kwam dat voor heel weinig mensen als een echte verrassing. De vele fratsen van Kanye – zoals zijn vriendschap met Donald Trump, zijn kandidatuur als presidentskandidaat, zijn steeds fanatiekere geloof, zijn openlijke ruzies met onder andere Forbes en Taylor Swift, zijn talloze vreemde uitspraken … – hebben de voorbije jaren duidelijk zwaar gewogen op het huwelijk van Kimye.

Keeping Up With the Kardashians

Tijdens de allerlaatste aflevering van Keeping Up With the Kardashians gisteren hoorden we Kim open spreken over het einde van haar huwelijk. Tegen haar moeder Kris Jenner zei ze dat ze zich eenzaam voelde en niet langer wou samen zijn met iemand die nooit thuis is. Ook in de voorlaatste aflevering van Keeping Up With the Kardashians kwamen hun huwelijksproblemen al ter sprake.

Veel volgers gaan er dan ook van uit dat de uitspraken die gisterenavond op televisie te horen waren voor Kanye West de reden was om de Kardashian-zussen te ontvolgen. Die beslissing is best opvallend aangezien zowel Kim, Kourtney als Khloé eerder deze week Kanye nog openlijk gefeliciteerd hebben met zijn verjaardag.

Irina Shayk

Sommigen denken daarom dat er meer aan de hand is. Kanye West wordt namelijk steeds vaker gelinkt aan het Russische model Irina Shayk (35), de ex van onder andere Cristiano Ronaldo en Bradley Cooper. De twee zouden samen de verjaardag van Kanye gevierd hebben in Frankrijk en volgens People al enkele weken aan ’t daten zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…