Lil Nas X had bijna een rol in ‘Euphoria’

Lil Nas X, bekend van wereldhits Old Town Road, Montero (Call Me By Your Name) en recent Industry Baby, heeft in een interview met Variety laten weten dat hij eigenlijk te zien moest geweest zijn in de HBO-reeks Euphoria. Maar hij moest passen door zijn drukke schema.

De Amerikaanse rapper, zanger en songwriter Lil Nas X staat deze week op de cover van de Young Hollywood-editie van Variety. Daarbij ging het over de ambities van de muzikant om te acteren in films. “Dat gaat sowieso gebeuren in de toekomst”, liet hij weten.

Euphoria

Toen hij de vraag kreeg in wat voor film hij zichzelf ziet meespelen, gaf hij alvast enkele voorbeelden. “Eerlijk, ik wil heel wat verschillende wateren testen, net zoals ik doe in muziek.” Vervolgens gaf hij enkele voorbeelden van films waarin hij zichzelf zou zien schitteren. “A Star is Born. Laten we ook Grown Ups 2 doen. En Obsessed met Beyoncé, misschien kunnen we de sequel claimen. We kunnen een gayversie maken van Obsessed.”

Daarnaast liet Lil Nas X ook weten dat hij al bijna een rol te pakken had. “Ik ging eigenlijk Euphoria doen, maar ik wilde geen tijd gebruiken die ik nodig had om mijn album af te werken. Het had geweldig geweest.” Maar Lil Nas X geeft de hoop nog niet op. “Dan wordt het seizoen 3.”

Euphoria seizoen 2

Ondertussen komt het tweede seizoen van Euphoria – zonder Lil Nas X – wel steeds dichterbij. Eerder deze week werden nog drie nieuwe namen voorgesteld voor het tweede seizoen. Het gaat daarbij om Minka Kelly, Dominic Fike en Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr..

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van Euphoria in première gaat. Door de coronapandemie moesten de opnames meermaals uitgesteld worden. Fans kregen rond de jaarwisseling wel al twee extra afleveringen. Het ging om specials die focusten op Rue (Zendaya) en Jules (Hunter Schafer).

Meer
Lees meer...