‘Love Island’: Hereniging zorgt voor drastische beslissing van Raphaëlla

Sinds gisteren zijn de koppels op Love Island opnieuw herenigd. Nadat de mannen een week naar Casa Amor trokken en negen nieuwe singles en Fabiënne hun intrede maakten, mochten de mannen terug naar de villa en die terugkeer zorgde voor heel wat drama.

Het is een dramatische week op Love Island, want de heren komen terug van hun weekje op Casa Amor. En velen doen dat niet alleen. Dat zorgt ervoor dat hun wederhelften, met wie ze al enkele weken (of maar enkele dagen) een koppel vormen, alleen achter blijven.

Casa Amor

Dé plottwist van het tweede seizoen van Love Island was zonder twijfel Casa Amor. Daarbij werden de jongens weggehaald uit de Love Island-villa en gedropt in de nieuwe villa Casa Amor. Daar werden ze getrakteerd op een nieuw aanbod dames in bikini en de terugkeer van bombshell Fabiënne.

Maar ook de vrouwen leerden vijf nieuwe mannen kennen. Een week lang deden ze samen (verleidelijke) opdrachten, waardoor ze steeds dichter naar elkaar toegroeiden. En zo nieuwe connecties vormden.

Raphaëlla

Iemand die zo’n nieuwe connectie aanging was Mattheüs, die al sinds de allereerste aflevering van Love Island een koppel vormt met Raphaëlla. Hij liep natuurlijk het grootste risico, want bombshell Fabiënne keerde terug en die had duidelijk haar pijlen gericht op Mattheüs.

Maar uiteindelijk was het niet Fabiënne die aan de arm van Mattheüs terug in de villa verscheen, maar wel nieuwkomer Jaimy. En dat was een zware klap voor Raphaëlla, die tijdens de periode van Casa Amor volledig trouw bleef aan Mattheüs.

Exit Raphaëlla

Aanvankelijk houdt Raphaëlla zich opvallend sterk. “Zoals ik heb gezegd, wat Mattheüs ook kiest, ik gun hem de wereld. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo oprecht lief, mooi en eerlijk was tegen mij. En ik kan je daar gewoon niet genoeg voor bedanken. Mijn gevoel voor jou stopt nu niet gewoon, maar ik gun je de wereld en als zij u gelukkiger maakt, dan moet je er gewoon 100 procent voor gaan en daar sta ik ook volledig achter.”

Maar toen Mattheüs naast haar plaatsnam werd al duidelijk dat ze toch niet helemaal tevreden is met wat er gebeurd is. Meteen schoof ze een plekje opzij zodat ze niet vlak naast Mattheüs en zijn nieuwe eerste keuze moest zitten. En later maakte Raphaëlla zelf de beslissing om naar huis te gaan. “Liefde is ook gewoon soms loslaten en ik denk dat dit het moment is dat ik het moet loslaten”, zo klinkt het. “Ik moet nu verder met mijn leventje, ik ga naar mijn mamaatje, ik ga naar mijn vriendinnen en goeie sushi en Bellini eten.” Mattheüs laat daarna ook weten dat hij er altijd zal zijn voor Raphaëlla ook al heeft hij nu voor Jaimy gekozen. Bekijk hier het fragment.

Love Island is elke avond (behalve zondag) te zien om 21.30 uur op VIJF of VIJF.be.

Meer
Lees meer...