‘Love Island’: Jonna reageert voor het eerst op breuk met Nycole

Love Island is nog maar pas afgelopen, maar voor een van de koppels uit de finale is het sprookje al voorbij. Nycole maakte maandag bekend dat zij en Jonna niet meer samen zijn. Nu heeft ook die laatste gereageerd op die breuk.

Het was een bewogen, maar heel populair seizoen van Love Island. Zo kregen we de eerste week de ene na de andere bombshell op bezoek in de villa. Daarna was er ook nog Casa Amor om de rust te verstoren. Dat alles bracht uiteindelijk drie koppels in de finaleKimmy & Kengi, Jonna & Nycole en Garbi & Junar. Die eersten zijn nog steeds stapelverliefd, maar dat kan niet gezegd worden van Nycole en Jonna. Zij zijn namelijk nu al uit elkaar. Dat bevestigden ze allebei zelf.

“Thuis was alles anders”

Ondertussen heeft Jonna over die breuk ook meer uitleg gegeven op Instagram. “Hoe makkelijk en snel een sprookje kan veranderen in een nachtmerrie”, schreef hij daar dinsdag. Later op de avond gaf Jonna tijdens een livevideo meer uitleg.

“Toen we nog in Tenerife waren was alles goed, maar van zodra we terug thuis waren, was alles anders. Ik zag het niet aankomen”, is Jonna eerlijk, via Love Reality. “Nycole vond de beelden in Casa Amor niet leuk. Ze is bang geworden dat ik haar zou kwetsen. Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt.”

Hereniging?

Ondanks alles lijkt Jonna nog hoop te koesteren op een hereniging. “Mijn gevoelens voor Nycole zijn nog niet weg. Ik zag echt een powerkoppel in ons. Maar of het nog goed komt? Dat hangt van haar af. Maar ik ben geen hond of een jojo”, is hij eerlijk. Jonna en Nycole zouden binnenkort wel nog eens opnieuw afspreken.

Meer
Lees meer...