‘Love Island: Valentine’s Reunion’ vanaf nu te zien op Streamz

Vanaf nu kan je een nieuwe special van Love Island zien op Streamz. Daarin komen enkele koppels uit het vorige seizoen, dat ondertussen al dateert van vorige zomer, terug samen om terug te blikken op het avontuur. En hoewel de special de Valentine’s Reunion wordt genoemd, is niet alles even romantisch. Zeker niet tussen winnaars Jotti en Cas.

Love Island is terug. Vanaf vandaag kunnen fans namelijk op Streamz terecht om de langverwachte reünie van vorig seizoen mee te maken. Daarnaast wordt er ook aan een nieuw seizoen gewerkt. Wanneer dat zal uitkomen, is nog niet bekend.

Valentine’s Reunion

Het vorige seizoen van Love Island dateert ondertussen al van vorige zomer. Toen was te zien hoe Jotti Verbruggen en Cas Hooijer het programma, en dus ook 25.000 euro, wonnen. Na een korte relatie zetten de twee er al een punt achter na overspel van Cas. De enigen die uit het seizoen wel nog samen lijken te zijn, zijn Fé en Lennert en Jules en Amandine.

Of dat nu ook nog steeds het geval is, dat krijgen de fans dus nu te zien in Love Island Valentine’s Reunion. Maar wat we wel al kwijt kunnen, is het feit dat de relatie tussen Jotti en Cas echt voorbij is. De twee zagen elkaar na alle drama rond de breuk voor het eerst terug op de set. En daar ging het er hard aan toe. “Ik wilde eerst helemaal niet komen, omdat je me zo hard hebt gekwetst”, vertelde Jotti.

De twee verlieten vorige zomer samen het eiland, maar kort daarna liep het mis. Cas zou contact hebben gehad met andere vrouwen en dat was volgens Jotti “niet om te gaan puzzelen”. Hoe het de andere koppels verging, is nu dus te zien via Streamz.

Bekijk de trailer van de Valentine’s Reunion hier:

Meer
Lees meer...