Netflix deelt bloopers ‘Wednesday’

Drie weken na de release van Wednesday blijft de serie leven. Al sinds het begin kan de reeks op heel wat positieve aandacht rekenen en brak het ook verschillende records. Na drie weken is Wednesday zelfs al de derde best bekeken Engelstalige serie op de streamingdienst. Redenen genoeg om de bloopers te delen dus.

Drie weken geleden kwam de serie Wednesday op Netflix. De reeks is een enorm succes en is nu al op weg om misschien wel de meest bekeken Engelstalige serie op Netflix te worden. Al moet het daarvoor eerst nog Stranger Things en DAHMER voorbijsteken.

De serie betekent ook de grote doorbraak voor actrice Jenna Ortega, die schittert in de hoofdrol. Voor de rol van Wednesday leerde ze cello spelen én probeerde ze vooral zo weinig mogelijk te knipperen. In een nieuwe video deelt Netflix enkele scènes waarbij Ortega het moeilijk had met het inhouden van haar lach.

Wednesday

In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter zich, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. Daar moet ze een kamer delen met andere kinderen met speciale krachten. Maar daarnaast brengt ook de school enkele mysteries met zich mee. En die geheimen gaat Wednesday, op haar eigen manier, proberen oplossen.

De serie bevat heel wat knipogen naar de originele Addams Family-film en er is ook al één scène die viraal gaat op apps als TikTok en Twitter. Dat is dansscène waarin Wednesday het beste van zichzelf geeft op Goo Goo Muck van The Cramps. Die zorgde er zelfs voor dat de streamingcijfers van het lied opnieuw de lucht inschoten.

Bloopers

Eén van de grootste ontdekkingen uit de serie is zonder twijfel Jenna Ortega. De prestatie van de 20-jarige actrice wordt overal positief onthaald. Een van de grootste uitdagingen voor haar was het weinige knipperen van Wednesday. En die uitdaging kan, net zoals de vele serieuze blikken, soms voor grappige situaties zorgen.

Om het succes van de reeks te vieren, deelde Netflix namelijk een korte bloopervideo. Daarin is te zien hoe Ortega vlot overgaat van de nogal donkere Wednesday naar een goedlachse jonge vrouw, zien we hoe maker Tim Burton het publiek welkom heet en zien we enkele zangintermezzo’s.

Bekijk de bloopers van Wednesday hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...