Netflix lost officiële trailer voor nieuwe K-drama ‘The Atypical Family’

Binnenkort kan je op Netflix terecht voor een nieuwe K-drama. The Atypical Family zal een familie volgen, waarin iedereen een bijzondere superkracht bezit. Tot ze die krachten verliezen.

De laatste tijd lijkt Netflix aan de lopende band Zuid-Koreaanse reeksen te lossen. Recent verschenen zo nog Parasyte: The Grey, Chicken Nugget en het tweede seizoen van Physical: 100 op de streamingdienst. Later deze week verschijnt Goodbye Earth en voor volgende maand werden The 8 Show en Frankly Speaking al aangekondigd. En nu is daar nog een reeks bijgekomen: The Atypical Family.

The Atypical Family

In The Atypical Family volgen we de familie Bok. Zij zijn allemaal geboren met een verschillende superkracht. Bok Gwi-joo (Jank Ki-yong), de zoon van de familie kan zo terugkeren in de tijd, maar enkel naar gelukkige momenten in het verleden. Daar kan hij het verleden niet veranderen, maar deze momenten enkel terugbeleven. Maar Gwi-joo belandt in een depressie en verliest hierdoor zijn superkrachten.

Ook de rest van zijn familie verliest z’n superkrachten door verschillende omstandigheden die komen kijken bij het moderne leven. Het gaat zo om slaaptekort, boulimie en een smartphoneverslaving. Maar alles verandert wanner Do Da-hee (Chun Woo-hee) in het leven van Bok Gwi-joo verschijnt.

Cast

De cast bestaat naast Jank Ki-yong (Search: WWW, Now, We Are Breaking Up) en Chun Woo-hee (Unlocked, The Beauty Inside) uit Ko Du-shim (Twinkling Watermelon, When The Camellia Blooms), Soo-hyun (Gyeongseong Creature, The Avengers: Age of Ultron), Park So-yi (See You in My 19th Life, Jung_E), Oh Man-seok (Queen of Tears, My Dearest), Kim Keum-soon (Broker, The Worst of Evil), Ryu Abel (Memories of the Alhambra, Run On) en Roy (Hit the Spot).

De regie voor The Atypical Family is in handen van Jo Hyun-tak, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere To My Beloved, SKY Castle en Snowdrop. Het scenario wordt verzorgd door Joo Hwa-mi, die in het verleden al betrokken was bij My Shy Boss en Welcome.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Atypical Family:

The Atypical Family is vanaf zaterdag 4 mei te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...