Serie ‘One of Us Is Lying’ gecanceld na twee seizoenen

Nieuwe series blijven in gevaar. Nadat Netflix al verschillende series cancelde, beginnen ook andere streamingdiensten te volgen. Peacock heeft namelijk bekendgemaakt dat er geen derde seizoen van One of Us Is Lying zal komen. Het laatste seizoen verscheen in november bij ons op Netflix.

Het zijn geen goede tijden voor de fans van tienerdrama’s. Nadat series als Fate: The Winx Saga, First Kill en The Midnight Club al werden gecanceld, zal er ook geen nieuw seizoen van One of Us Is Lying meer komen. Dat maakte streamingdienst Peacock bekend. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Karen M. McManus. Het eerste seizoen verscheen vorig jaar en werd meteen een groot succes. Het tweede was in november bij ons te zien.

One of Us Is Lying

Het verfilmen van populaire boeken is hot! De laatste jaren zagen we zo al onder andere HeartstopperShadow & BoneBridgerton en The Queen’s Gambit verschijnen op Netflix. En vorig jaar kwam de streamingdienst ook met de serie One of Us Is Lying. Die serie is origineel van Peacock. Daarmee verfilmde het een van de populairste tienerboeken van dat moment.

In de serie One of Us Is Lying zien we vijf jongeren die moeten nablijven. Een daarvan is Simon, de eigenaar van een blog over de school. Daarop verschijnen elke dag roddels, waardoor Simon niet door iedereen even graag gezien wordt. Wanneer hij tijdens de strafstudie van een fles water drinkt en daarop verkeerd reageert, begint het mysterie.

Geen vervolg

Na een succesvol eerste seizoen, besliste Peacock om eind vorig jaar een tweede seizoen te releasen. Dat kwam uit in november en gaf antwoord op de grote cliffhanger. In de nieuwe afleveringen kreeg de groep vrienden berichten van een zogenaamde ‘Simon Says‘. Die leek op de hoogte te zijn van hun grootste gedeelde geheim, namelijk de moord op Jake.

Ook het tweede seizoen had een open einde, waardoor vele fans hoopten op een vervolg. Maar dat vervolg komt er nu dus niet. Alvast niet bij de streamingdienst Peacock, want zowel de fans als de productie zouden op zoek zijn naar een nieuwe thuis voor de serie. De kans bestaat dus dat One of Us Is Lying nog wordt opgepikt door een andere speler in de streamingwereld.

(Her)bekijk hier de trailer van One Of Us Is Lying:

One Of Us Is Lying is bij ons te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...