‘Physical: 100’ lost laatste groep met bekende deelnemers

Vorige week maakte Netflix de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100 bekend. Daarin zullen honderd deelnemers uit verschillende velden het opnieuw tegen elkaar opnemen in team- en individuele opdrachten om zo uit te maken wie de beste fysiek heeft. Nadat we de afgelopen dagen de eerste vier groepen met deelnemers leerden kennen, is daar nu de laatste groep bijgekomen. Deze groep bestaat uit bekende mensen zoals acteurs, K-popsterren en dansers.

Vanaf dinsdag 19 maart kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100. Daarin zullen we honderd nieuwe deelnemers aan het werk zien. De afgelopen week werden de deelnemers in verschillende groepen aangekondigd. Nu is het tijd voor de laatste groep die bestaat uit Zuid-Koreaanse celebrities.

Underground

In Physical: 100 strijden honderd mensen voor de titel van “persoon met de beste fysiek”. In de eerste aflevering stonden honderd spierbundels aan de startlijn. Het ging daarbij om 77 mannen en 23 vrouwen. Deze waren afkomstig uit uiteenlopende velden. Het ging zo om verschillende olympische medaillewinnaars, maar ook brandweermannen, landbouwers, dansers, stuntmensen, muzikanten en militairen. Uiteindelijk was het snowboarder en crossfitter Woo Jin-yong die wielrenner Jung Hae-min kon verslaan in de finale en zo met de overwinning aan de haal ging.

Het eerste seizoen werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. Enkele maanden geleden kwamen we ook te weten dat het tweede seizoen een nieuw thema zal hebben. In een persconferentie samen met autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, fan favorites uit het eerste seizoen, liet maker Jang Ho-gi weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen.

Athletic Celebrities

We leerden ondertussen al 82 deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100 kennen. Die werden onderverdeeld in de groepen “The Warriors“, “National Athletes”, “It-Body” en “Superstar Athletes“. De vijfde en laatste groep bestaat uit Zuid-Koreaanse celebrities, waarvan enkele zelfs internationaal bekend zijn.

 1. Lee Jae-yoon, 39 (acteur uit onder andere My Love By My Side en Weightlifting Fairy Kim Bok-joo)
 2. Kang So-yeon, 35 (TV-persoonlijkheid, bekend van Single’s Inferno seizoen 1)
 3. Amotti (crossfitter)
 4. Knucks, 31 (danser)
 5. Kwon Ga-young (fitnessmodel)
 6. Lee Jang-jun, 26 (K-popartiest bij Golden Child)
 7. Park Kwang-jae, 43 (acteur uit onder andere Moving, Vigilante en Kill Boksoon)
 8. Lee Kyu-ho, 38 (acteur uit onder andere Money Heist Korea en Dr. Romantic)
 9. GPT, 32 (YouTuber)
 10. Noh Sung-yul, 36 (martial arts-TikTokker van Team1llusion)
 11. Lee Ho-yeon, 32 (model)
 12. Justin Harvey, 32 (Zuid-Afrikaanse acteur uit de Koreaanse titels Ashfall, The Childe en The Witch)
 13. Jeon Jong-hyuk, 27 (zanger, voormalig doelman)
 14. Jung Dae-jin, 34 (sportmodel)
 15. Kang Seung-min, (YouTuber)
 16. Kim Woo-joo, 27 (model)
 17. Emmanuel (fitnessmodel)
 18. No Seung-hyuk (moderne danser)

Samen met de 19 “Warriors”, 27 “National Athletes”, 20 “It-Bodies” en 16 “Superstar Athletes” die eerder al bekendgemaakt werden, kennen we nu dus alle deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100. Het gaat om 28 vrouwen en 72 mannen. Vorig jaar ging het om 23 vrouwen en 77 mannen.

Bekijk hier de video met de voorstelling van de groep “Athletic Celebrities“:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...