‘Physical: 100’ lost nog meer atleten voor seizoen 2

Vorige week maakte Netflix de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100 bekend. Daarin zullen honderd deelnemers uit verschillende velden het opnieuw tegen elkaar opnemen in team- en individuele opdrachten om zo uit te maken wie de beste fysiek heeft. We kenden al drie groepen met deelnemers en daar is nu nog een vierde bijgekomen.

Vanaf dinsdag 19 maart kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100. Daarin zullen we honderd nieuwe deelnemers aan het werk zien. De vierde groep met deelnemers wordt ondergebracht onder de noemer “Superstar Athletes“.

Underground

In Physical: 100 strijden honderd mensen voor de titel van “persoon met de beste fysiek”. In de eerste aflevering stonden honderd spierbundels aan de startlijn. Het ging daarbij om 77 mannen en 23 vrouwen. Deze waren afkomstig uit uiteenlopende velden. Het ging zo om verschillende olympische medaillewinnaars, maar ook brandweermannen, landbouwers, dansers, stuntmensen, muzikanten en militairen. Uiteindelijk was het snowboarder en crossfitter Woo Jin-yong die wielrenner Jung Hae-min kon verslaan in de finale en zo met de overwinning aan de haal ging.

Het eerste seizoen werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. Enkele maanden geleden kwamen we ook te weten dat het tweede seizoen een nieuw thema zal hebben. In een persconferentie samen met autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, fan favorites uit het eerste seizoen, liet maker Jang Ho-gi weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen.

Superstar Athletes

Vorige week leerden we al 66 deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100 kennen. Die werden onderverdeeld in de groepen “The Warriors“, “National Athletes” en “It-Body“. De volgende groep is opnieuw een verzameling atleten uit diverse disciplines.

 1. Park Ha-yan (handbalster)
 2. Chong Te-se, 39 (voetballer)
 3. Kim Ji-eun, 31 (atletiekathleet)
 4. Hwang Chan-seok, 27 (Ssireum-worstelaar)
 5. Kim Dam-bi, 24 (gewichthefster)
 6. Go Min-jung (professionele crossfitster)
 7. Kim Yeong-chan (Taekkyon-atleet)
 8. Ryu Si-hyun (Street Lifting-atleet)
 9. Amber Yang (professionele crossfitster)
 10. Lee Jun-ha (American football-speler)
 11. Im Su-jeong, 38 (Ssireum-worstelaar)
 12. Kim Min-ho, 36 (professionele worstelaar)
 13. Jang Jun-hyuk (worstelaar)
 14. Choi Soo-in, (Braziliaanse Jiu-Jitsu-beoefenaar)
 15. Hong Hyeon-jun (langeafstandsgolfer)
 16. Ha Moo-kyung, 28 (handballer)

Samen met de 19 “Warriors”, 27 “National Athletes” en 20 “It-Body’s” die eerder al bekendgemaakt werden, kennen we nu dus 82 deelnemers voor het tweede seizoen van Physical: 100. Het gaat om 26 vrouwen en 56 mannen.

Bekijk hier de video met de voorstelling van de groep “Superstar Athletes“:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...