Prime Video pakt binnenkort uit met Zuid-Koreaanse reeks ‘Death’s Game’ met absolute sterrencast

Naast Netflix en Disney+ probeert ook Prime Video in te zetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Zo komt de streamingdienst volgende week met de veelbelovende serie Death’s Game. Prime kon voor die serie beroep doen op een wel zeer indrukwekkende cast met acteurs uit onder andere Parasite, Memories of the Alhambra en All of Us Are Dead.

Zuid-Koreaanse content zit duidelijk in de lift. Na het ongeziene succes van Squid Game zetten alle streamingdiensten massaal in op series en films van het Aziatische land. Prime Video pakt zo volgende week uit met een veelbelovende fantasyreeks.

Death’s Game

Death’s Game is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Won-sik en Ggulchan. We volgen Choi Yi-jae (Seo In-guk) die op het punt staat om naar de hel verbannen te worden. Maar de Dood (Park So-dam) wil hem niet zo snel toelaten in de hel en laat hem 12 keer reïncarneren en opnieuw sterven. Maar als hij in een van zijn gedaantes zijn dood kan vermijden, mag hij in dat lichaam verder leven en zal hij dus niet sterven.

De twee hoofdrollen worden gespeeld door Seo In-guk en Park So-dam. Seo In-guk kan je kennen van zijn rollen in onder andere Reply 1997 en Doom at Your Service. Park So-dam speelde dan weer een van de hoofdrollen in de Oscarwinnende film Parasite. Naast Seo In-guk en Park So-dam verschijnen nog heel wat grote namen in de reeks. In de eerste plaats zijn er Go Youn-jung (Sweet Home, Moving) en Kim Ji-hoon (Money Heist Korea, Ballerina). Zij spelen respectievelijk de vriendin en baas van Choi Yi-jae.

Maar daar stopt het niet want ook de verschillende reïncarnaties van Choi Yi-tae worden door grote namen gespeeld. Het gaat daarbij om Lee Do-hyun (The Glory, Sweet Home), Sung Hoon (So I Married the Anti-fan, Level Up), Jang Seung-jo (The Good Detective, Snowdrop), Lee Jae-wook (Memories of the Alhambra, Extraordinary You, Alchemy of Souls), Kim Jae-wook (Coffee Prince, Her Private Life), Choi Si-won van K-popgroep Super Junior (She Was Pretty, Bloodhounds), Yoo In-soo (All of Us Are Dead, Alchemy of Souls), Kim Kang-hoon (When the Camellia Blooms, Start-Up) en Oh Jung-se (When the Camellia Blooms, It’s Okay Not to Be Okay).

Death’s Game is vanaf vrijdag 15 december te vinden op Prime Video.

Bekijk hier de officiële trailer voor Death’s Game:

Death’s Game verschijnt op vrijdag 15 december 2023 op Prime Video.

Meer
Lees meer...