RM (BTS) kondigt nieuwe samenwerking met So!YoON! aan

RM van BTS heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd. De rapper zal te horen zijn op het nieuwe album van So!YoON!, ‘Episode1: Love’. RM werd vandaag bekendgemaakt als de mysterieuze featuring artist op het nummer Smoke Sprite dat als title track zal dienen voor het album.

Het zijn drukke tijden voor fans van BTS. Zo loste j-hope afgelopen vrijdag zijn nieuwe single on the street met J. Cole en op vrijdag 24 maart verschijnt het soloalbum ‘FACE’ van Jimin. Ondertussen is V te zien in de Zuid-Koreaanse realityreeks Seojin’s en bereidt SUGA zich voor op zijn solotour. En nu mogen fans van BTS nog een datum aanduiden in hun agenda, want op dinsdag 14 maart verschijnt het nummer Smoke Sprite van So!YoON!, waarop ook RM te horen zal zijn.

Smoke Sprite (feat. RM of BTS)

Hwang So-yoon maakt deel uit van de band, SE SO NEON (새소년). Maar sinds 2017 maakt ze ook solomuziek onder de naam So!YoON!. Vorige week kondigde de zangeres haar tweede album ‘Episode1: Love’ aan. Enkele dagen geleden loste ze de tracklist voor dat album, waarbij er een opvallend vraagteken stond bij de title track van het album Smoke Sprite. We wisten dus dat het ging om een samenwerking, maar het was nog niet duidelijk met wie dat zou zijn.

Maar nu weten we dat wel. In de teaser voor het nummer is namelijk RM van BTS te zien. Hij deelde de teaser ook al op z’n Instagram Story. Smoke Sprite (feat. RM of BTS) verschijnt op dinsdag 14 maart 2023 om 18 uur Zuid-Koreaanse tijd. Dat komt overeen met dinsdag 14 maart om 10 uur in de ochtend Belgische tijd. Het nummer krijgt ook meteen een videoclip, waarvan we nu al een teaser te zien krijgen.

Bekijk hier de teaser voor Smoke Sprite (feat. RM of BTS):

Meer
Lees meer...