V (BTS) binnenkort te zien in kookshow ‘It’s Seo-jin’

V van BTS zou volgens verschillende Zuid-Koreaanse media binnenkort te zien zijn in de reeks It’s Seo-jin. Het gaat om een realityreeks waarin acteur Lee Seo-jin in het buitenland een streetfoodrestaurant probeert te runnen met Koreaans eten.

Nu de leden van BTS zich storten op hun soloprojecten verschijnt er zo goed als elke week wel iets nieuws van iemand van de boyband. Na het album ‘Indigo’ van RM, dat vorige week verscheen, en de YouTubeshow Suchwita van SUGA, die eerder deze week in première ging, is het nu opnieuw de beurt aan V (Kim Tae-hyung) om iets nieuw aan te kondigen.

It’s Seo-jin

It’s Seo-jin is een spin-off van het populaire Zuid-Koreaanse programma Youn’s Kitchen, waarin actrice Youn Yuh-jung een restaurant openhoudt met traditionele Zuid-Koreaanse gerechten. Youn Yuh-jung wordt in de twee seizoenen bijgestaan door een panel. In het eerste seizoen ging het om acteur Lee Seo-jin, actrice Jung Yu-mi en acteur Shin Goo. Voor het tweede seizoen werd die laatste vervangen door acteur Park Seo-joon.

Lee Seo-jin, die dus in de twee seizoenen van Youn’s Kitchen te zien was, krijgt nu zijn eigen programma. Daarin reist hij naar Mexico met Zuid-Koreaanse streetfoodgerechten. Eerder werden Jung Yu-mi en Park Seo-joon al bevestigd voor de nieuwe reeks. Ook Choi Woo-shik, die je kan kennen van de film Parasite, zal te zien zijn in It’s Seo-jin. En nu volgt het nieuws dat ook V van BTS z’n opwachting zal maken in het programma. V is al enkele jaren goed bevriend met Park Seo-joon en Choi Woo-shik. Zij zijn samen met Peakboy en Park Hyung-sik ook te zien in In The Soop: Friendcation op Disney+.

It’s Seo-jin zal te zien zijn op de Zuid-Koreaanse zender tvN. Het is nog niet geweten of de reeks later ook wereldwijd naar een streamingdienst zal komen.

Meer
Lees meer...