‘Sex, Love & goop’, waarin Gwyneth Paltrow met experts seksadvies geeft, krijgt trailer

Binnenkort kan je op Netflix seksadvies krijgen. Dat wordt gegeven door niemand minder dan Gwyneth Paltrow in samenwerking met een team van experts in de nieuwe reeks Sex, Love & goop. Zij nemen het seksleven van enkele koppels onder de loep en geven daarbij tips hoe ze hun relatie spannend en interessant te houden.

Programma’s over seks zijn niet nieuw. In Vlaanderen hadden we zo al Sex Tape waarin Goedele Liekens seksadvies gaf aan koppels. En Netflix gaf al seksadvies in de fictiereeks Sex Education, maar nu komt de streamingdienst ook met een non-fictiereeks over seks. Daarbij is het niet Goedele, maar wel actrice Gwyneth Paltrow die koppels advies zal geven over hun seksuele relatie.

Sex, Love & goop

Netflix heeft vandaag de trailer voor Sex, Love & goop gelost. Daarin is te zien hoe vier koppels raad vragen aan Gwyneth Paltrow en haar team van experts. Zij zitten met vragen over hun seksleven waarop ze antwoorden nodig hebben. Die krijgen ze in gesprekken en workshops met Gwyneth en de experts.

In de trailer zien we zo al dat Gwyneth hulp krijgt van een erotische wholeness coach, een relatie-experte en een somatische seksuologe. De reeks is vanaf donderdag 21 oktober te bekijken op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Sex, Love & goop:

The goop lab

Sex, Love & goop is niet de eerste Netflixreeks van Gwyneth Paltrow. Begin 2020 verscheen al The goop lab, waarin ze de producten van haar merk goop voorstelt en het heeft over zaken als energy healing, psychedelische drugs en andere alternatieve methoden om je gezondheid te verbeteren. Ook in die reeks kwam seksualiteit al aan bod.

The goop lab kreeg af te rekenen met heel wat kritiek. Zo was er volgens velen sprake van misinformatie over de medische en wetenschappelijke onderwerpen die in de reeks aan bod kwamen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...