‘Sky Rojo’: Derde en laatste seizoen krijgt kort voor release eindelijk trailer

Goed en slecht nieuws voor de fans van Sky Rojo. De populaire Spaanse Netflixserie is bijna afgelopen, maar eerst krijgt de reeks nog een derde seizoen. Dat verschijnt al op 13 januari en heeft nu een trailer.

Na het gigantische succes van La Casa de Papel en het iets bescheidenere White Lines was Sky Rojo de derde serie die bedenker Álex Pina maakte voor Netflix. De reeks volgt Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Yany Prado) en Gina (Lali Espósito), drie prostituees die wegvluchten van hun pooier Romeo (Asier Etxeandia). Die laat dat echter niet zomaar gebeuren. Samen met zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre, die je kan kennen van Sense8 en Narcos) en Christian (Enric Auquer) probeert hij de drie vrouwen terug te vinden en opnieuw aan het werk te krijgen in zijn Club Las Novias.

Laatste confrontatie met Romeo en Moisés

Tijdens die gevaarlijke tocht ontdekken de vrouwen dat ze vooral op elkaar moeten rekenen als ze uit de klauwen willen blijven van hun gevaarlijke pooier. In het tweede seizoen konden we zien hoe Coral, Wendy en Gina opnieuw weten te ontkomen en daarbij 4 miljoen euro meepakken. Daarmee hopen ze op een rustig, vredevol leven in een afgelegen vissersdorpje.

Het derde seizoen, dat opnieuw uit acht afleveringen bestaat, pikt het verhaal zes maanden later op. Romeo en Moisés zijn de drie vrouwen ondertussen opnieuw op het spoor en zijn nog meer op wraak belust dan ooit tevoren. Deze keer willen ze definitief afreken met degenen die hun leven hebben verwoest.

Bekijk hier de trailer van seizoen 3 van Sky Rojo:

Het derde seizoen van Sky Rojo is vanaf 13 januari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...