Spaanse Netflix-reeks ‘Sky Rojo’ krijgt trailer voor tweede seizoen

Sky Rojo, de Spaanse reeks die gemaakt is door het team achter La Casa de Papel, keert binnenkort terug op Netflix voor een tweede seizoen. Daarvan is nu een trailer gelost waarin we zien hoe hoofdrolspeelsters Coral, Wendy en Gina op wraak belust zijn op hun voormalige pooiers.

De succesreeks La Casa de Papel loopt bijna op zijn einde. Het vijfde en laatste seizoen daarvan verschijnt op 3 september op Netflix en heel wat fans kijken daar al lang naar uit. Wie tot dan niet kan wachten, kan in tussentijd uitkijken naar het tweede seizoen van Sky Rojo.

Die reeks is gemaakt door Álex Pina en Esther Martínez Lobato, die eerder ook al samenwerkten voor La Casa de Papel. op 19 maart van dit jaar verscheen het eerste seizoen van Sky Rojo op Netflix. Dat seizoen bestond uit acht korte afleveringen van telkens zo’n 25 minuten. Enkele dagen later maakte de streamingdienst al bekend dat de trillerreeks een tweede seizoen krijgt en dat fans daar niet eens lang zullen moeten op wachten. Op 23 juli kan je namelijk op Neflix kijken naar het vervolg op Sky Rojo.

Rollen omgekeerd

In het eerste seizoen van Sky Rojo volgen wel drie exotische danseressen Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Yany Prado) en Gina (Lali Espósito) die gedwongen worden tot protistutie. De vrouwen zijn echter van plan zich daarbij neer te leggen en vluchten weg van hun pooier Romeo (Asier Etxeandia) en zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer).

Sky Rojo deelt in het tweede seizoen de rollen om. Carol, Wendy en Gina berusten namelijk op wraak en beginnen zwaarbewapend te jagen op hun drie belagers. Ondertussen ontstaat er tussen Romeo en de broers Moisés en Christian steeds meer onenigheid.

Bekijk hier de trailer van Sky Rojo seizoen 2

Meer
Lees meer...