So!YoON! lost samenwerking met RM (BTS): ‘Smoke Sprite’

So!YoON! heeft haar tweede album ‘Episode 1: Love’ gelost. De title track van dat album is Smoke Sprite waarop ook RM van BTS te horen is. Dat nummer kreeg ook meteen een videoclip waarin zowel So!YoON! als RM te zien zijn.

Het zijn drukke tijden voor fans van BTS. Zo loste j-hope twee weken geleden zijn nieuwe single on the street met J. Cole en op vrijdag 24 maart verschijnt het soloalbum ‘FACE’ van Jimin. Ondertussen is V te zien in de Zuid-Koreaanse realityreeks Seojin’s en bereidt SUGA zich voor op zijn solotour. En vandaag, op dinsdag 14 maart, is een gloednieuw nummer met RM verschenen. Het gaat daarbij om het nummer Smoke Sprite van So!YoON!, waarop de rapper van BTS te horen is als featuring artist.

Smoke Sprite (feat. RM of BTS)

Hwang So-yoon maakt deel uit van de band, SE SO NEON (새소년). Maar sinds 2017 maakt ze ook solomuziek onder de naam So!YoON!. Recent kondigde de zangeres haar tweede album ‘Episode 1: Love’ aan. We wisten al langer dat de title track van het album Smoke Sprite zou heten en een feature zou hebben van een andere artiest. Maar die hield So!YoON! nog even geheim. Enkele dagen later kwamen we te weten dat het ging om RM van BTS, die ook meewerkte aan de tekst en compositie van het nummer.

Smoke Sprite is een rockballade die ondersteund wordt door zware gitaren. Het is een genre dat indiezangeres So!YoON! enorm goed afgaat. Maar ook RM experimenteerde voor zijn soloalbum al met verschillende genres. In zijn strofe in Smoke Sprite waagt RM zich aan een melodische rap die ergens tussen rap en zang zweeft. Sinds de release van zijn album ‘Indigo’ in december, weten we dat RM ook aardig kan zingen en dat zet hij nu dus opnieuw mooi in de verf.

Bekijk hier de videoclip van Smoke Sprite (feat. RM of BTS):

Meer
Lees meer...