‘Stranger Things’ seizoen 4: Dit zijn de beste tweets

Het vierde seizoen heeft Stranger Things terug volledig op de kaart gezet. Al sinds de release van het eerste deel eind mei schiet de populariteit de lucht in. Het nummer Running Up That Hill van Kate Bush werd weer razend populair, de reeks werd in no time terug de best bekeken Engelstalige serie op Netflix en TikTok staat vól nieuwe sounds. Maar ook Twitter weet raad met de nieuwe afleveringen en sommige van die tweets zijn hilarisch.

De nostalgie van de jaren ’80, de spanning en de kans dat er een van de fan favorites doodgaat, dat is Stranger Things. Al sinds 2016 is de serie een van de populairste titels op Netflix. Door de coronacrisis en de lange wachttijd op het nieuwe seizoen was die populariteit even gaan liggen, maar die is nu volledig terug.

Overal waar je gaat en staat hoor je iets dat te maken heeft met de serie. Op TikTok zijn er heel wat Stranger Things-related sounds en ook Twitter gaat helemaal los met de nieuwe content. Wij hebben alvast een aantal van onze favoriete tweets opgelijst.

Crazy Joyce

Al sinds het eerste seizoen lijkt Joyce (Winona Ryder) de eerste te zijn die merkt dat er iets mis is.

Lookalike

Doorheen het nieuwe seizoen werd het personage Max (Sadie Sink) al verschillende keren vergeleken met Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) uit het Marvel Cinematic Universe.

https://twitter.com/wandascomfort/status/1531256410570358784

Verschillen

Het vorige seizoen zat vol kleur, zomerse vibes en typische jaren ’80 kledij. Het vierde seizoen is dan weer een pak donkerder.

https://twitter.com/_orangest/status/1532670334930935808

Steve Harrington

In het begin waren de fans het personage Steve Harrington (Joe Keery) liever kwijt dan rijk. Maar doorheen de seizoenen heeft hij alle harten gewonnen en wil niemand hem zien vertrekken.

https://twitter.com/Mehrunnesa13/status/1531160734365003776

Nieuwe personages

Een nieuw seizoen betekent ook een aantal nieuwe personages. Eddie (Joseph Quinn) en Henry (Jamie Campbell Bower) kunnen alvast meteen op een groot aantal nieuwe fans rekenen.

Ships

In elke serie zitten natuurlijk ook een aantal mogelijke relaties. Die tussen Eleven (Millie Bobby Brown) & Mike (Finn Wolfhard) en Jonathan (Charlie Heaton) & Nancy (Natalia Dyer) lijken niet zo goed te lopen. Maar de fans zijn laaiend enthousiast over de bloeiende romances tussen Lucas & Max (Caleb McLaughlin en Sadie Sink) en Joyce & Hopper (Winona Ryder en David Harbour).

Meer
Lees meer...