Subway geeft levenslang gratis broodjes aan iemand die zijn naam wil veranderen naar Subway

De sandwichketen Subway heeft een wel heel opvallende wedstrijd gelanceerd. Geïnteresseerden kunnen namelijk aangeven dat ze bereid zijn om hun naam te laten veranderen naar Subway. Een iemand zal de kans krijgen om dat ook effectief te doen en krijgt als beloning een leven lang gratis broodjes.

Met zo’n 45.000 vestigen in in totaal meer dan 100 landen is Subway de grootste restaurantketen wereldwijd. Daarmee doet het beter dan onder andere McDonald’s. In België is de keten zo goed als afwezig, maar onder andere in onze buurlanden vind je op elke hoek van de straat.

Voornaam

Ongeveer de helft van alle Subways zijn in de Verenigde Staten. Het is dan ook daar dat de keten zijn opvallende actie lanceert. Subway roept zijn grootste fans namelijk op om hun naam te veranderen naar ‘Subway’. Het gaat hier meer specifiek om de voornaam.

Wie interesse heeft om mee te doen aan deze opvallende wedstrijd kan zich tussen 1 en 4 augustus aanmelden op SubwayNameChange.com. Op 7 augustus zal Subway dan een ‘gelukkige’ winnaar kiezen. Die krijgt in de eerste plaats 750 dollar om zijn, haar of hun naam officieel te laten aanpassen. Eens dat gebeurd is, volgen er tegoedbonnen voor alle Subways ter waarde van 50.000 dollar (zo’n 45.000 euro). Dat zou voldoende moeten zijn om heel je leven lang broodjes, wraps en wat je maar wil te eten in Subway.

Meer
Lees meer...