Mensen laten nu zelfs ook tatoeages zetten van incident tussen Will Smith en Chris Rock op de Oscars

De afgelopen week werden we overspoeld met memes, reacties en nieuwsartikels over de uitval tussen Will Smith en Chris Rock op de Oscars. Smith wandelde namelijk op een gegeven moment het podium op om Rock een klap in het gezicht te verkopen, nadat die een grap maakte over zijn vrouw Jada Pinkett-Smith. Sommigen mensen vonden dat moment blijkbaar iconisch genoeg om het te vereeuwigen in, jawel, een tatoeage.

Als je dacht dat je enkel de meest absurde tatoeages kon zien in de MTV-show Just Tattoo of Us, dan hebben wij nieuws voor je. Tatoeëerder Jon Arton kon namelijk amper zijn lach inhouden toen een klant onlangs vroeg om de beruchte uitbarsting tussen Will Smith en Chris Rock op de Oscars van dit jaar op zijn been te laten tatoeëren. “Ik dacht, laten we het doen. Het is hilarisch”, vertelde de tatoeëerder uit Birmingham, Engeland. “Het is nog vrij klein en discreet gebleven. Als het dat niet was, had ik het waarschijnlijk niet gedaan”, zei Anton.

Tattoo

Arton sprak met het Britse radiostation Heart over de “hilarische” tatoeage toen hem werd gevraagd wat de vreemdste tattoo was dat hij al ooit heeft gezet. Arton, die al drie jaar een tattoo artist is en gespecialiseerd in hyperrealistische portretten, zei dat hij heel bereid was om zijn klant te helpen ongeacht zijn bizarre keuze van tattoo.

Maar Arton is dus lang niet de enige tattoo artist die zo’n vreemd verzoek kreeg. Ook Oscar Aguilar Jr., een tatoeëerder in New Jersey (VS), kreeg dezelfde vraag van een klant. Hij deelde op zijn Instagram een video van het afgewerkte product, die daarna op TikTok is gegooid. Daar werd het filmpje al door bijna 15.000 mensen bekeken. Natuurlijk stroomden er vrijwel meteen ook allerlei reacties binnen, waarbij velen de tatoeage “onnodig”, “kinderachtig” en “zo dom” noemden.

Zo heeft ook de Italiaanse tatoeëerder Giovanni Bracciodieta een tattoo van hét meest onvergetelijke moment op de Oscars bij iemand geplaatst. Hij deelde daarbij ook een foto van de tatoeage op Instagram met het bijschrift: “Geweld is nooit gerechtvaardigd”.

Het incident

Chris Rock en Will Smith zorgden dit jaar voor hét moment van de Oscars, waar men maar niet over ophoudt. Toen Rock de Oscar voor Beste Documentaire moest uitreiken, maakte hij in zijn voorgaande speech een grap over het kapsel van Jada Pinkett Smith. Zij heeft namelijk een vrijwel kaal hoofd doordat ze lijdt aan alopecia, een aandoening die erge haaruitval veroorzaakt. Die grap schoot bij man, Will Smith, in het verkeerde keelgat en dus verkocht hij Chris Rock een mep in z’n gezicht. Daarna riep Smith nog voor de hele zaal dat Rock in de toekomst “zijn f*cking mond moet houden over zijn vrouw”.

In de nasleep van dit voorval startte de Academy al een formeel onderzoek en bood Smith publiekelijk zijn excuses aan. Ook Chris Rock reageerde onlangs over het incident. Daarnaast reageerder ook heel wat celebs over de beruchte mep, waaronder ook Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe en The Batman-actrice Zoë Kravitz.

@jonarton The greatest night in the history of television – Chris Rock #willsmith #willsmithslap #chrisrock #tattoo #oscarslap ♬ Will Smith vs Chris Rock – The Remix – Nick Gill
Meer
Lees meer...