‘The Voice van Vlaanderen’: Zo doet Luca uit ‘K2 Zoekt K3′ auditie

Ook in het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen zien we enkele bekende gezichten opduiken. Zo is het vanavond de tijd aan Luca. Die greep enige tijd terug net naast een plekje in K3 tijdens de talentenshow K2 Zoekt K3, maar hoopt nu wel de coaches te overtuigen.

De laatste jaren passeerden er al heel wat talentenjachten de revue bij VTM. Het is dan ook geen grote verrassing dat we soms dezelfde gezichten te zien krijgen. Zo deden er in het verleden in The Voice al kandidaten mee uit programma’s als I Can See Your Voice en omgekeerd. Maar nu kan ook K2 Zoekt K3 aan dat lange lijstje worden toegevoegd.

Luca

Tijdens de Blind Auditions op zondag 11 februari maakt Luca Diez namelijk zijn opwachting. De 25-jarige Nederlander nam in 2021 deel aan K2 Zoekt K3 om Klaasje te vervangen. Uiteindelijk ging die plek naar Julia Boschman, maar Luca deed het lang niet slecht.

Na zijn deelname bleef hij aan zijn carrière werken. Zo kwam hij samen met Amy, die ook deelnam aan het programma, in de coverband De Bende terecht en maakte hij ook eigen muziek. Ik Wil Niet Zonder Jou verscheen in 2022 en ook vorig jaar lanceerde hij zijn cover van Tattoo van Loreen op streamingdiensten.

Natalia

In The Voice van Vlaanderen hoopt Luca vooral op Natalia. “Natalia zei dat ik niet in een groep paste, maar het als soloartiest ver zou schoppen. Dus here I am! Ik denk wel dat Natalia me zal herkennen eens de stoelen gedraaid zijn. Ik heb wel wat ervaring na K2 Zoekt K3, maar heb nu meer zenuwen dan ooit. Ik heb het gevoel dat het now or never is. Vorige keer fladderde ik er wat doorheen, nu is het time to show. Let’s go!”, klinkt het voor zijn auditie.

Kijk hier naar Luca of via deze link:

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur en zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...