‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je in de derde Battles

In The Voice van Vlaanderen is het tijd voor de laatste reeks Battles. Daarin horen we zeven duo’s en voor het eerst ooit ook een trio. Coach Mathieu Terryn zorgt namelijk voor die primeur en zet zichzelf zo op voor een heel moeilijke keuze.

Na enkele weken vol Blind Auditions wisten de vier coaches – Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster – hun teams in The Voice van Vlaanderen volledig te vullen met talenten. Daardoor ging twee weken geleden de afvalrace van start. Dat gebeurt traditioneel in de eerste plaats met een hele reeks Battles, waarvan we vrijdagavond op VTM de laatste reeks te zien krijgen.

Alle songs

Team Natalia

  • Ward en Reza zorgen voor een van de hoogtepunten van de avond met een indrukwekkend duet. Zij zingen samen Unholy van Sam Smith.
  • Jazz en Fatima bezorgen Natalia een aartsmoeilijke keuze, nadat ze voor het “sunshine effect” zorgen met You Are The Sunshine Of My Life van Stevie Wonder

Team Koen

  • Peter en Caroline hebben compleet verschillende stemmen en stijlen, maar worden door Koen Wauters toch aan elkaar gekoppeld. “En dan is de vraag: gaan die stemmen mooi blenden, ja of nee?”, klinkt het op voorhand. Ze brengen samen Habits van Luke Conard & Alyssa Poppin.
  • Daarna is het aan Dmytro en Pieter, die een stevige versie brengen van Starlight van Muse. Ze zorgen alvast voor ontroering bij hun coach.

Team Jan

  • Het piepjonge duo Lucas en Fran wordt voorbereid door gastcoach B.J. Scott, al zien we ze daar vooral jodelen. Zal het hen helpen bij hun versie van Atlantis van Seafret
  • Tim en Nicolas kunnen volgens Jan Paternoster allebei “emotie in een nummer leggen en een gevoelige snaar raken”. Dat zal nodig zijn tijdens I Don’t Wanna Know van Mario Winans ft Enya & P. Diddy. “Als ze hun eigen gevoel in dat nummer steken kan er weleens geweend worden in de zetel thuis”, blikt coach Jan vooruit.

Team Mathieu

  • Lotte en Laurens worden door Mathieu Terryn op teambuilding gestuurd naar de Sinksenfoor. Daarna staan ze samen op het podium met Stiekem van Goldband en Maan.
  • De avond wordt afgesloten met een trio: MerelSherina en Mette-Marie. Zij proberen elkaar te overtreffen tijdens Breakaway van Kelly Clarkson.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...