TikTok is in de ban van de ‘Tortilla Challenge’, maar wat is het precies?

De laatste tijd lijken alle hypes rechtstreeks van TikTok te komen. Een aantal (soms levensgevaarlijke) challenges groeiden al uit tot een wereldwijd succes en ook life hacks worden er gretig gedeeld. Nu is de app in de ban van de Tortilla Challenge. 

Sociale media zijn overal en dat zullen een aantal geliefden van TikTokkers de laatste tijd ondervonden hebben. Op de app gaat namelijk een challenge de ronde waarbij creators samen met hun vrienden of familie de tortilla challenge spelen. Dat klinkt heel absurd en dat is het ook. Dit is hoe het precies werkt.

Tortilla Challenge

Zoals elke week zijn er ook deze keer weer heel wat nieuwe TikTok-challenges. Een daarvan is de Tortilla Challenge waarvoor je enkel een glas water en een aantal tortilla’s of wraps nodig hebt. De rest wijst zichzelf uit. Alle deelnemers moeten namelijk een slok water, die ze in de mond houden, en een tortilla nemen. Daarna krijgen ze de toestemming om elkaar met de tortilla of wrap te slaan.

De challenge is dus totaal absurd, maar toch lijkt het gigantisch goed te werken op de app. Al heel veel verschillende grote en kleinere accounts namen deel aan de hype. Omdat elkaar met een wrap slaan zo een grappig zicht is, gebeurt het vaak dat het water er al uit ligt nog voor er geslagen wordt. Maar dat zorgt alleen maar voor nog betere video’s.

Populair

Ook een aantal celebrity’s hebben de tortilla challenge ondertussen al opgepikt. Zo deelde presentator Jimmy Fallon op het TikTok-account van zijn Tonight Show een video waarin hij en Demi Lovato elkaar uitdaagden. Uiteindelijk duurde het vier seconden voor Fallon letterlijk op de grond lag van het lachen.

Bekijk hieronder een aantal tortilla challenges:

@josiah.azevedo Tortilla Challenge 🌮 #family #funny #competition #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound – Josiah Azevedo
@fallontonight #TortillaChallenge with @Demi Lovato! #DemiOnFallon ♬ original sound – FallonTonight
@pattysbrain101 #tortilla #tortillatrend #challenge #friendships #bestbuds #hilarious #tiktokcanada ♬ original sound – Patti Mac
@mrashleyhaynes #FYP #VIRAL #tortillachallenge #coupleschallenge ♬ original sound – Ashley Haynes

Meer
Lees meer...