Dit is waarom het niet slim is om op een vliegtuig het toiletpapier te gebruiken

Een nieuwe week betekent ook nieuwe TikTok-verhalen. En deze keer is het een video die misschien wel eens nuttig kan zijn voor je volgende vliegreis. TikTokker @flightbae.b deelde namelijk een belangrijke reden waarom je in een vliegtuig best geen toiletpapier gebruikt.

TikTok staat vol tips, tricks en lifehacks. Dat bewees ook TikTokker @flightbae.b deze week. Zij is stewardess bij een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij en legde in een video uit waarom je best twee keer nadenkt voor je het toilet gebruikt. Volgens haar is het namelijk niet slim om het toiletpapier te gebruiken nadat je je boodschap hebt gedaan.

Turbulentie

Volgens de stewardess is het toiletpapier op een vliegtuig ontzettend vies. Dat legde ze uit in een video op TikTok. “Gebruik de tissues voor de handen in plaats van het toiletpapier”, klonk het. De reden zou vooral bij de mannen liggen. “Als er turbulentie is, dan hebben mannen minder controle over de richting van hun urine, waardoor het wel eens op het toiletpapier terecht kan komen”, vertelde ze ook nog. Omdat de tissues hoger hangen dan het toiletpapier, zou het dus slimmer zijn om die te gebruiken. 

Daarnaast deelt de vrouw ook nog een ander, onprettig, weetje. Volgens haar zouden stewards en stewardessen namelijk weten wanneer je een grote boodschap aan het doen bent. Dat vertelde ze aan BuzzFeed. “Hoe hard je het ook wil verstoppen, we horen het en we weten het.” Misschien moeten we toch twee keer nadenken vooraleer we tijdens een vlucht naar het toilet gaan.

Bekijk de TikTok hier:

@flightbae.b Here’s why you should AVOID #airplane #bathroom #toiletpaper 🚫🙅🏾‍♀️🤢 #airporttiktok #flightattendanttiktok #traveladvice #turbulence #germaphobe ♬ original sound – Flight Bae B!
Meer
Lees meer...