Fan van true crime? Met deze hack vind je alle documentaires, series en films voor jou op Netflix

Gebruikers van Netflix hebben een trucje ontdekt om alle fans van true crime te helpen. Dat genre is namelijk steeds populairder, maar het is soms moeilijk om alle documentaires, series en films ervan te vinden op de streamingdienst.

De reeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een van de populairste series van dit jaar op Netflix. Dat werd nog maar eens bewezen doordat de reeks zojuist als derde Netflixserie ooit de kaap van 1 miljard kijkuren heeft bereikt. De Monster-reeks krijgt dan ook twee nieuwe seizoenen over andere seriemoordenaars.

Het toont nog maar eens aan hoe populair true crime is. Zo waren recent onder andere ook The Watcher, The Tinder Swindler, Unsolved Mysteries, Inventing Anna en vele andere documentaires op Netflix een succes. Ook Belgische true crime blijkt populair. Dat bewijst het succes van True Crime Belgium op Streamz.

Zoekcode

Het mag dan ook niet verwonderen dat veel fans op zoek gaan naar meer content in het genre. En voor hen is er nu een hack gevonden op Netflix. Wie in de zoekbalk namelijk de cijfers “9875” intypt, krijgt iedere serie, documentaire of film van streamingdienst die te maken heeft met true crime te zien bij de resultaten.

Zo zie je bovenaan ‘Top Results‘ en daaronder onder andere ‘European Documentaries‘, ‘True Crime Movies‘, ‘Serial Killers‘ en heel wat andere thema’s. Meer dan genoeg content dus om je avonden (en dagen) te vullen.

Meer
Lees meer...