V (BTS) zal deze week al eerste twee solonummers (en videoclips) lossen

Gisteren, op dinsdag 8 augustus 2023, kwamen we te weten dat V van BTS zijn eerste soloalbum zal droppen op vrijdag 8 september. Het album zal bestaan uit vijf gloednieuwe nummers en een bonustrack. We kwamen ook al te weten dat elk nummer op het album een eigen videoclip zal krijgen en op de eerste twee moeten we niet lang meer wachten.

Het album ‘Layover’ van V van BTS verschijnt op vrijdag 8 september. Elk nummer op het album zal een eigen videoclip krijgen en die zullen in de komende weken één voor één gelost worden. De eerste twee staan zo al gepland voor deze week. Het gaat daarbij om de songs Love Me Again en Rainy Days.

Twee videoclips

Veel sneller dan verwacht zullen we al de eerste twee nummers van ‘Layover’ van V van BTS te horen krijgen. Het eerste verschijnt namelijk al op donderdag 10 augustus om middernacht Zuid-Koreaanse tijd, wat overeenkomt met woensdag 9 augustus om 17 uur Belgische tijd. Op dat moment zal de videoclip van Love Me Again in première gaan op YouTube.

De volgende videoclip, die voor het nummer Rainy Days, verschijnt op vrijdag 11 augustus om 13 uur Zuid-Koreaanse tijd, wat overeenkomt met vrijdag 11 augustus om 6 uur in de ochtend Belgische tijd. Beide nummers zullen vanaf datzelfde moment ook te vinden zijn op alle muziekstreamingdiensten. Op vrijdag 11 augustus om middernacht Zuid-Koreaanse tijd (donderdag 10 augustus 17 uur Belgische tijd) en woensdag 16 augustus om middernacht Zuid-Koreaanse tijd (dinsdag 15 augustus om 17 uur Belgische tijd) zullen er foto’s gelost worden.

Vervolgens staan er nog vijf puntjes op het schema, waarover we waarschijnlijk later meer nieuws zullen krijgen. Het laatste op de planning weten we wel al. Het gaat om de release van de videoclip van de title track Slow Dancing én het volledige album op vrijdag 8 september 2023 om 13 uur Zuid-Koreaanse tijd, dus vrijdag 8 september om 6 uur Belgische tijd.

Je kan ‘Layover’ al bestellen via Fnac voor 22,99 euro (versie A (groen), versie B (blauw), versie C (paars))

Meer
Lees meer...