V (BTS) lost met ‘For Us’ laatste videoclip voor album ‘Layover’

Precies een week geleden loste V van BTS zijn soloalbum ‘Layover’. Op het album staan vijf nummers en een bonussong. Elk van de vijf nummers kreeg een eigen videoclip en de laatste daarvan, die van For Us, is nu verschenen. De laatste videoclip vormt de epiloog van het album.

V maakte vorige week als laatste lid van BTS z’n solodebuut. De afgelopen veertien maanden kregen we al vier volledige albums van leden van BTS, ‘Jack in the Box’ van j-hope‘Indigo’ van RM,‘FACE’ van Jimin en ‘D-DAY’ van Agust D (alter ego van SUGA). Jin en Jung Kook gingen niet voor een album, mar losten met The Astronaut en Seven een single als hun officiële solodebuut. V maakte zijn debuut met de EP ‘Layover’.

For Us

V pakte zijn albumrelease op z’n eigen manier aan. Zo verschenen de eerste twee nummers, Love Me Again en Rainy Days, al in augustus. Beide nummers kregen toen ook al meteen hun eigen videoclip. Title track Slow Dancing kreeg een videoclip op de dag dat het album verscheen, vrijdag 8 september, en enkele dagen later verscheen de videoclip voor Blue.

For Us was daardoor het enige nummer dat nog geen videoclip kreeg en daar was een duidelijke reden voor. De videoclip voor For Us vormt namelijk de epiloog van het album. Zo bestaat de videoclip uit beelden vanop de set van de vorige vier clips. Het gaat om behind the scenes beelden en fragmenten die de uiteindelijke cut niet haalden. We zien V dansen met z’n figuranten, grappen met de staf en spelen met het hondje Rocky dat als stand-in fungeerde voor zijn eigen hondje Yeontan. De clip eindigt met een uitgebreide aftiteling met alle mensen (en honden) die aan het album meewerkten.

Bekijk hier de videoclip voor For Us:

Beluister hier het album ‘Layover’ op Spotify:

Meer
Lees meer...