V (BTS) lost het melancholische ‘Love Me Again’ als eerste nummer van soloalbum

V van BTS heeft de videoclip voor het eerste nummer op zijn soloalbum ‘Layover’ gelost. Het gaat om het nummer Love Me Again dat meteen een videoclip kreeg. Het nummer heeft een retro R&B-vibe die ook gereflecteerd wordt in de videoclip.

Fans van BTS mogen zich voorbereiden op de volgende release van een soloalbum. Na ‘Jack in the Box’ van j-hope, ‘Indigo’ van RM, ‘FACE’ van Jimin en ‘D-DAY’ van Agust D (SUGA) is het tijd voor ‘Layover’ van V. Hoewel we nog maar gisteren te weten kwamen dat het album eraan komt, krijgen we nu al het eerste nummer te horen.

Love Me Again

Het eerste nummer van het album ‘Layover’ van V is de emotionele R&B-track Love Me Again. In het nummer zingt V over een relatie die tot een einde is gekomen, waarbij hij hoopt dat z’n ex terug van hem zal gaan houden.

De videoclip is heel simpel maar brengt toch de boodschap over. Veel meer dan een grot, een retro karaokemachine en twee glitteroutfits komen er niet bij kijken. De videoclip lijkt weggelopen uit de eighties en past zo ook bij de retrosound van het nummer.

Later deze week krijgen we ook al de tweede videoclip van ‘Layover’. Dat zal die van het nummer Rainy Days zijn. De videoclip verschijnt op vrijdag 11 augustus om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd op YouTube. Op datzelfde moment zal je Love Me Again en Rainy Days ook kunnen vinden op alle streamingplatformen. Het volledige album verschijnt op vrijdag 8 september. Op die dag verschijnt ook de laatste videoclip van het album, die van het nummer Slow Dancing. De overige twee nummers, Blue en For Us, zullen ergens in de komende weken ook een videoclip krijgen.

Bekijk hier de videoclip voor Love Me Again van V:

Meer
Lees meer...