Stewardess legt uit: Dit is de vuilste plek op het vliegtuig

De zomer zit er bijna op, maar dat wil niet zeggen dat er niet meer valt te reizen. Al zal je binnenkort misschien toch twee keer nadenken als je de boekjes in het vliegtuig leest. Een stewardess heeft op TikTok namelijk een video gedeeld waarin ze uitlegt wat het vuilste plekje op het vliegtuig is. En neen, het is niet het toilet.

De raarste verhalen lijken meestal uit een vliegtuig te komen. Van naaktfoto’s tot voetfetisjisten en van bizar gedrag tot de kleinste kamer, het is allemaal de revue al gepasseerd. Maar nu doet er een ander, misschien iets nuttiger, verhaal de ronde. Stewardess Brenda Orelus (@flightbae.b) deelde namelijk een video op TikTok waarin ze uitlegt wat de vuilste plek op het vliegtuig is.

Vuiler dan toilet

Vergeet het toilet, de minst hygiënische plek op het vliegtuig zit vlakbij je zitplaats. Brenda Orelus, op TikTok beter bekend als Flight Bae B, deelt wekelijks bizarre vliegtuigweetjes. Deze keer ging het over de properste en vuilste plekken op een vliegtuig. En hoewel velen denken dat dat zonder twijfel het toilet zal zijn, klopt dat niet helemaal.

“Wist je dat de netjes aan de achterkant van de zitstoelen de vuilste plekken op een vliegtuig zijn?”, begint ze. “Die zijn vuiler dan de wc’s, de zetels en de tafeltjes.” In die zakjes zitten vaak de menu’s en de veiligheidsvoorschriften, maar volgens Orelus steken passagiers daar soms ook eten en gebruikte pampers in. “Die zakjes worden enkel gekuist als er iemand overgeeft, anders niet.”

Dat weetje liet enkele kijkers meteen verbaasd achter. “Ik laat mijn gsm daar vaak achter”, valt er in de reacties te lezen. De volgende keer zullen we dus twee keer nadenken voordat we onze persoonlijke spullen in het netje achterlaten.

Bekijk de TikTok hier:

@flightbae.b Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories ♬ original sound – Flight Bae B!
Meer
Lees meer...