Winnaars ‘Love Island’ bekennen dat er tussen hen “elke avond wel iets gebeurd is”

Het nieuwste seizoen van Love Island is ondertussen al even afgelopen. Hoewel het seizoen veelbelovend begon, bleken er toch slechts enkele koppels echt iets in elkaar te zien. Na een tijdje was het dan ook al redelijk duidelijk dat er slechts één koppel echt in aanmerking kwam om het programma te winnen. Die winnaars, Kengi en Kimmy, doen nu een opvallende onthulling.

Qua kijkcijfers was het afgelopen seizoen van Love Island een enorm succes. Op het vlak van de liefde veel minder. Van de drie koppels die de finale haalden, is er namelijk maar één meer samen. Jonna en Nycole braken namelijk al meteen na het programma en recent volgden ook Junar en Garbi.

Het koppel dat wel nog steeds stand lijkt te houden, zijn winnaars Kimmy en Kengi. Zij leken al van in het begin zeker van hun stuk en konden die zelfzekerheid uiteindelijk ook omzetten in een overwinning. In een nieuw interview met Farja Farvardin bij Theeleuten geven ze ook toe dat alles al meteen goed zat.

Kimmy en Kengi

Al sinds het begin leek het duidelijk dat Kimmy en Kengi het hele programma lang voor elkaar zouden kiezen. Dat bleek al snel toen Kengi het met de andere mannen over haar had en hen ook duidelijk maakte dat er al seks was geweest. Zelfs nadat de mannen naar Casa Amor trokken, koos Kengi resoluut voor “zijn Kimmy” en begonnen de twee officieel een relatie.

Sinds dat moment ging iedereen er eigenlijk al vanuit dat de twee het programma zouden winnen. Maar toch kregen ze in de laatste week nog concurrentie van Jonna en Nycole en Junar en Garbi. Toch kozen de kijkers resoluut voor het meest stabiele koppel en gingen Kengi en Kimmy met de hoofdprijs, en elkaar, naar huis.

Opgebiecht

Hoewel Kengi tijdens het programma dus al aangaf dat de twee seks hadden, deed hij daar tijdens een recent interview met Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry, nog een schepje bovenop. Toen het koppel de vraag kreeg of er dingen zijn gebeurd die het daglicht niet mochten zien, keken de twee elkaar met glinsterende ogen aan.

“Ik denk dat er elke avond wel iets gebeurde tussen ons dat niet naar buiten mocht komen”, vertelt Kengi. Iets wat Kimmy alvast niet ontkent. Ook de zin ‘Ik hou van jou’ werd tussen het koppel al snel gebruikt. “Die zin is al vaak gevallen, ook al tijdens ons verblijf in de villa”, vertelt het duo.

Meer
Lees meer...