Word douanier in de bruisende haven van Antwerpen!

Ben je klaar voor een boeiende carrière? Droom je van een job die grenzen verlegt? De haven van Antwerpen, de één na grootste haven van Europa, is op zoek naar JOU! 🌍🔎

Wat we bieden:

🏢 Een unieke werkplek: Welkom in de bruisende haven van Antwerpen, waar geen dag hetzelfde is!

📚 Snel leertraject: We gooien je niet in het diepe. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding.

🚀 Versnelde werving: Dit is geen gewone selectie. Schrijf je in, kies meteen je testmoment voor de pc test en het interview, leg die testen op één dag af en start meteen als je geschikt bevonden wordt voor de job!

🌞 Werken in shiften: Werk in shiften, en ontvang extra toeslagen voor prestaties tussen 22u en 6u, op zaterdag, zondag en feestdagen.

🌐 Grenzen verleggen: Bescherm niet alleen de grenzen van België, maar draag ook bij aan de veiligheid van de Europese markt.

💼 Diverse functies: Van het scannen van containers tot het verifiëren van documenten, er zijn verschillende functies beschikbaar.

🎯 Gedreven en dynamisch team: Sluit je aan bij een energiek team van douaniers die elke dag nieuwe uitdagingen aangaan.

Wat je gaat doen:

🚢 Containers scannen: Als lid van het scanningsteam scan je containers met verschillende geavanceerde apparaten om inbreuken op te sporen.

📦 Goederen verifiëren: Werk in een team dat verantwoordelijk is voor het verifiëren en controleren van goederen. Vergelijk documenten en controleer of alles in overeenstemming is met de wetgeving.

🤝 Samenwerken: Werk nauw samen met andere diensten en overheidsinstanties om de goederenstroom soepel te laten verlopen.

📝 Dossierbeheer: Beheer je eigen dossiers en neem zelfstandig beslissingen.

Belangrijk:

👔 Neutrale uitstraling: Behoud je neutraliteit, draag een uniform en ga discreet om met vertrouwelijke informatie.

🚗 Eigen vervoer: Handig als je over eigen vervoer beschikt of kan carpoolen met collega’s. We bieden een tegemoetkoming voor het gebruik van eigen vervoer.

Voorwaarden:

🇧🇪  Je hebt de Belgische nationaliteit

🎓 Je hebt een bachelordiploma (of gelijkwaardig)

👤 Je bent klant- en resultaatgericht

Kom meer te weten:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Erik Van Poucke, Adviseur bij de FOD Financiën, via telefoonnummer 02/575 31 53 of per e-mail: erik.vanpoucke@minfin.fed.be.

Aarzel niet!

Dit is je kans om een boeiende carrière te beginnen bij de douane in de haven van Antwerpen, een wereld van constante beweging en mogelijkheden. 🌟🚢 Schrijf je in en laat deze kans niet aan jou voorbijgaan!  👉 Douane officers haven van Antwerpen – Beveren (shift) (m/v/x) | Workingfor.be (werkenvoor.be)

#DouanierWorden #HavenLeven #GrenzenBeschermen #AntwerpenHaven

Meer
Lees meer...