Bijna 10.000 mensen willen hun naam veranderen naar Subway in ruil voor levenslang gratis broodjes

Levenslang gratis sandwiches eten bij Subway als je je naam officieel laat veranderen naar Subway. Dat is de wedstrijd die de keten recent lanceerde in de Verenigde Staten. Voor veel mensen bleek dat duidelijk een interessant voorstel want op amper enkele dagen tijd meldden zich bijna 10.000 mensen aan. Subway loot binnenkort de winnaar uit die effectief zijn naam moet laten veranderen.

Met zo’n 45.000 vestigingen in in totaal meer dan 100 landen is Subway de grootste restaurantketen wereldwijd. Daarmee doet het beter dan onder andere McDonald’s. In België is de keten niet zo massaal aanwezig, maar onder andere in onze buurlanden vind je ze op elke hoek van de straat.

Subway als voornaam

Ongeveer de helft van alle Subways zijn in de Verenigde Staten. Het is dan ook daar dat de keten eind juli zijn opvallende actie lanceerde. Fans die bereid waren hun voornaam officieel te laten veranderen naar ‘Subway’ konden zich aanmelden om kans te maken op levenslang gratis broodjes. Meer specifiek gaat het om tegoedbonnen die geldig zijn in alle Subways ter waarde van 50.000 dollar (zo’n 45.800 euro). Daarnaast krijg je ook 750 euro om de kosten van de naamsverandering te vergoeden.

De wedstrijd van Subway liep van 1 tot en met 4 augustus. In die tijd meldden zich bijna 10.000 mensen aan. Dat heeft de keten zelf bekendgemaakt. Het is nog niet bekend wie als winnaar uitgekozen is, maar Subway zou dat later deze maand bekendmaken.

Deze opvallende wedstrijd van Subway dient als promo voor een vernieuwingsactie die de sandwichketen doorvoert. Subway is namelijk bezig om al zijn restaurants te voorzien van nieuwe vleessnijmachines zodat er vers vlees kan gesneden worden voor op broodjes.

Meer
Lees meer...