‘Beauty and the Beast’-serie komt er niet: Productie is stilgelegd

Slecht nieuws uit het kamp van Disney+, want het ziet er naar uit dat de Beauty and the Beast-serie Little Town er toch niet komt. Hoewel de laatste weken heel wat castnieuws bekend werd gemaakt, heeft de productie nu toch beslist om niet verder te gaan met het project.

Little Town, een prequelserie van Beauty and the Beast, zal niet meer gemaakt worden. Het project werd al even geleden bekendgemaakt en de laatste weken gaf de productie meer en meer informatie over de cast en het proces. Normaal gezien zouden de opnames deze zomer van start gaan, maar dat gaat dus niet door. De grootste redenen zouden problemen met planningen zijn. Of de reeks ooit nog terug in productie zal gaan, is niet bekend.

Little Town

De serie zou ons meenemen in het verhaal van Gaston en Le Fou en wat ze deden voor de originele Beauty and the Beast-film. Zoals in de live action-versie van de film, zouden ook acteurs Luke Evans en Josh Gad in die rollen terugkeren. Een aantal dagen geleden werd zelfs zangeres Rita Ora nog aan dat lijstje toegevoegd. Toch beslist Disney nu om niet verder te gaan met het project.

Volgens The Hollywood Reporter ligt het uitstel vooral aan een aantal agendaconflicten tussen de productie en hoofdacteurs Luke Evans en Josh Gad. Evans doet namelijk ook mee in de volgende Fast and Furious, terwijl bij Gad de live action-remake van The Hunchback of the Notre Dame nog op de planning staat. En omdat de productie niet rond de zomer zou kunnen beginnen filmen, komen hun agenda’s in gevaar. Het is niet zeker of de serie opnieuw in productie zal gaan op een later tijdstip.

Cast

Het nieuws komt voor veel fans wel heel onverwacht, want Disney was de laatste weken druk bezig met het bekendmaken van nieuwe castleden. Zo zou Hawkeye-acteur Fra Fe ook te zien zijn in Little Town, naast zangeres Rita Ora, Broadwayacteur Jelani Alladin en natuurlijk Luke Evans en Josh Gad. Of we dezelfde cast te zien zullen krijgen in een eventuele herneming van de productie, valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...