‘Berlin’ krijgt tweede seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van de La Casa de Papel-spin-off Berlin. Netflix heeft namelijk zonet aangekondigd dat de reeks een tweede seizoen krijgt. Daarin zullen fans van het personage Berlin (Pedro Alonso) dus nog veel meer te zien krijgen van zijn verleden.

De spin-off Berlin staat nog geen twee maanden op Netflix en toch heeft de streamingdienst al beslist dat er een vervolg komt. De reeks volgt een van de populairste personages uit La Casa de Papel in zijn vroegere avonturen. In het eerste seizoen bracht de reeks ons naar Parijs, waar het tweede seizoen ons naartoe zal brengen, valt af te wachten.

Berlin

Het personage Berlin lijkt in La Casa de Papel op het eerste zicht geen hoofdpersonage. Toch groeide hij al snel uit tot een echte fan favorite, waardoor de fans al snel heel wat belang hechten aan het personage. Toen Berlin uiteindelijk al kwam te sterven aan het einde van het tweede seizoen, waren velen dan ook ontroostbaar.

Gelukkig was acteur Pedro Alonso in de seizoenen nadien nog af en toe te zien als Berlin in flashbacks, maar toch bleef de vraag om meer Berlin bij de fans groot. Dat resulteerde uiteindelijk dus in een volledig nieuwe spin-off die eind 2023 verscheen.

Tweede seizoen

In die reeks zagen de fans hoe Berlin al langer een grote speler was in de wereld van de overvallen. Zo stond hij in het eerste seizoen op punt om een fortuin te stelen uit een van de belangrijkste veilinghuizen in Parijs. Daar probeerden ze via allerlei catacomben aan te geraken.

Naast acteur Pedro Alonso waren ook enkele oude bekenden zoals Itziar Ituño (Lisboa) en Najwa Nimri (Sierra) uit La Casa de Papel opnieuw te zien. Ook heel wat nieuwe namen deden hun intrede. Wanneer de opnames van het tweede seizoen van start zullen gaan of wanneer de nieuwe afleveringen zullen verschijnen, is nog niet bekend. Ook over de cast is nog geen nieuws.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...