‘Blind Gekocht’: Nieuw koppel zorgt deze week voor nieuwe zorgen

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is ondertussen in volle gang. Naast één koppel dat uiteindelijk niet verderging in het avontuur, zagen de kijkers van het programma wel al twee onthullingen. In de aflevering van deze week volgt ook de verhuis van moeder Christine en dochter Lien, maar maken we ook kennis met een nieuw koppel: Kaatje en Niels.

Blind Gekocht zoekt nu al vijf seizoenen lang naar geschikte woningen voor gezinnen, daarbij lukte het elke keer om het droomhuis te vinden voor de kopers. Voor Syl en Johan werd uiteindelijk een droomhuis verwezenlijkt in hartje Brugge en ook voor alleenstaande mama Talia en dochter Jaida werd hard gewerkt. Bij Mathias en Anouchka stopte het avontuur nadat zowel Kinga als Bart het gevoel hadden dat het niet meer zou werken.

Deze week staan Christine en Lien centraal en doen ook Kaatje en Niels uit Lede hun intrede. Voor moeder en dochter is deze aflevering meteen de laatste halte, want zij krijgen voor het eerst hun B&B te zien. En daarbij heeft Bart ook meteen een verrassing: zowel hij als Kelly hebben namelijk een van de gastenkamers volledig in hun stijl ontworpen.

Kaatje en Niels

Maar het nieuwe koppel waar de kijker dus kennis mee zal maken zijn Kaatje en Niels. Zij huren al vijf jaar een appartement in het Oost-Vlaamse Lede, maar willen nu hun eigen huis. Ze zijn op zoek naar een halfopen bebouwing met grote tuin en garage in Erpe-Mere. Dat met een budget van 315.000 euro.

Het koppel is al lang op zoek en heeft naar eigen zeggen al meer dan honderd huizen bezocht. Het lijkt in de eerste plaats dan ook een onmogelijke opdracht voor Kinga en Bart om wél iets te vinden. Maar dat kan niet zonder een realitycheck. En die check valt in deze aflevering al meteen niet zo goed bij Niels: “Zo spelen met de gevoelens van mensen. Ik heb het gehad, zo hoeft het voor mij niet meer”, klinkt het zelfs. Hoe dat zal aflopen, krijgen we dus de komende tijd te zien.

Blind Gekocht is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...