‘Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk’: Thuiskomst zorgt voor opvallende discussie bij Sharon en Karen

Karen & Sharon of Sharon & Karen … Wat klinkt er het best? Dat kleine detail zorgt alvast voor het eerst puntje van discussie bij de thuiskomst na de huwelijksreis. Gelukkig kunnen de newlyweds er zelf nog mee lachen en lijkt er voorlopig niet meteen een vuiltje aan de lucht.

In de finale van Blind Getrouwd kwamen we enige tijd terug te weten dat er met Brecht en Jolien nog één koppel samen is. Na die aflevering verschenen op VTM GO echter meteen de eerste vier afleveringen van de spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. Daarin kregen de 27-jarige Karen en de 33-jarige Sharon elkaar voor het eerst te zien, waarna ze in het huwelijksbootje stapten.

Afgelopen zaterdag verschenen op VTM GO dan aflevering 5 tot en met 8. Daarin kon je zien hoe de twee vrouwen op huwelijksreis vertrokken. Die ging door op het Griekse eiland Kos en zorgde voor heel wat mooie en leuke momenten.

Samenwonen

Morgen, zaterdag 9 december, verschijnen aflevering 9 tot en met 12 van Blind Getouwd – Het Vijfde Huwelijk op VTM GO. Daarin is het gedaan met de huwelijksreis en keren Karen en Sharon terug naar België. Hier zullen ze de rest van het experiment samenwonen in het Oost-Vlaamse Mere.

Bij hun thuiskomst staat het pasgetrouwde koppel alvast een hele hoop kaartjes en cadeautjes op te wachten. Sharon en Karen openen die met plezier en dat zorgt voor heel wat leuke herinneren, maar toch ook voor een klein puntje discussie. Want wat klinkt er nu het best? Karen & Sharon of Sharon & Karen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk:

Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk krijgt iedere zaterdag nieuwe afleveringen op VTM GO.

Meer
Lees meer...