‘Bridgerton’ van Shonda Rhimes krijgt een échte trailer: drama, geheimen en seks, véél seks

Shonda Rhimes stelt nooit teleur. En da’s ook met Bridgerton niet het geval. De bedenkster van Grey’s Anatomy komt op Kerstmis naar Netflix met een romantische dramaserie over de elite van het Londen van begin de jaren 1800. En die serie heeft net een gloednieuwe trailer gekregen.

Grey’s Anatomy-maakster Shonda Rhimes weet dat mensen tijdens de feestdagen nood hebben aan een goede portie feel good-televisie. En daar heeft haar productiehuis Shondaland op z’n eigen unieke manier voor gezorgd.

Gossip Girl van begin jaren 1800

Op Kerstmis, 25 december dus, verschijnt het volledige eerste seizoen van Bridgerton. De serie is een soort versie van Gossip Girl die zich afspeelt in het begin van de jaren 1800.

Dat betekent precies wat je denkt. De Londense elite wil hoger op de sociale ladder klimmen. Maar ene Lady Whistledown steekt daar een stokje voor door iedereens geheimen te onthullen. Die mysterieuze dame kreeg de stem van Hollywood-legende Julie Andrews.

Nieuwe Bridgerton-trailer

25 december is nog precies tien dagen van ons verwijderd. En dus vond Bridgerton-productiehuis Shondaland het hoog tijd voor een nieuwe trailer. En die heeft Netflix dan ook op de wereld losgelaten. We krijgen te zien waar Bridgerton écht over gaat: drama, geheimen en seks, véél seks.

Het ‘huwelijksseizoen’

In die nieuwe trailer ontmoeten we Daphne Bridgerton (Phoebe Dynover). Zij is de oudste dochter van de familie die zich ijverig voorbereidt op het ‘huwelijksseizoen’. In die periode gaan alle beschikbare leden van de Londense elite op zoek naar een geschikte partner. De manier waarop dat gebeurt, is duidelijk niet naar de smaak van Daphne.

En terwijl ze wegloopt van een niet zo geschikte partner, botst ze op ‘The Duke’ (Regé-Jean Page). Hij is nogal een playboy en is geen al te grote fan van het hele sociale gebeuren. De twee besluiten om samen te werken. Maar da’s natuurlijk niet zo makkelijk als het lijkt.

Het eerste seizoen van Bridgerton verschijnt volledig op Netflix op 25 december. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...