‘De Slimste Mens ter Wereld’: Robin Pront vertelt opnieuw over hoe hij ergens ontslagen werd: “Ik wist niet hoe een camera werkte”

Het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is vanavond al toe aan z’n laatste week. Daarin zullen de zes overgebleven kandidaten uitmaken wie De Slimste Mens ter Wereld wordt. Vanavond komt Robin Pront Jacotte Brokken en Jeroen Leenders vervoegen. En hij heeft opnieuw een verhaal bij over een gefaalde werkervaring.

Jacotte Brokken, Jeroen Leenders, Robin Pront, Charlotte Adigéry, Alex Agnew of Guga Baúl zal zich vanaf donderdag De Slimste Mens ter Wereld mogen noemen. Met nog maar vier afleveringen te gaan, wordt het deze week dus hard tegen hard en daarmee keert met Robin Pront al meteen een geduchte tegenstander terug.

Camera

Bij z’n eerste deelname aan De Slimste Mens ter Wereld vertelde Robin Pront over hoe hij al na minder dan een uur ontslagen werd in een patéfabriek. En ook nu heeft hij een verhaal bij over een van de keren waarop hij ontslagen werd. Robin vertelde het verhaal al in de podcast Achter De Schermen maar Erik Van Looy wil het toch graag nog eens horen.

Robin Pront werd namelijk eens ontslagen omdat hij niet met een camera kon werken. “Het was een van m’n eerste jobs die ik had nadat ik afgestudeerd was. Ik moest toen filmpjes maken voor een gokkantoor. Twee voetballers moesten dan kickeren tegen elkaar en een pronostiek geven. Ik had toen gelogen op mijn cv dat ik kon werken met een camera en dat ik een rijbewijs had om die kickertafel te vervoeren. Dus eerst had ik een vriend ingeschakeld om die tafel te vervoeren en dan had ik vergeten om het kapje van de camera te halen.”

Jurylid William Boeva is verbaasd dat Robin toch Zillion heeft kunnen maken. “Ja, maar iemand anders haalt dan het kapje van de camera”, lacht Robin. Bekijk hier een overzicht van wie wanneer terugkeert tijdens de finaleweken.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...