‘De Slimste Mens ter Wereld’: Robin Pront in teaser: “Ik werd ontslagen op elke vakantiejob”

We zijn vanavond al toe aan de veertiende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld en daarin zal de zestiende kandidaat van dit seizoen te zien zijn. Het gaat om regisseur Robin Pront. Hij vertelt in de teaser voor de aflevering van vanavond over zijn ervaring met vakantiejobs.

Gisteren moesten we in De Slimste Mens ter Wereld afscheid nemen van Comfort Achuo aka Commy van De MolFien Germijns verzekerde een ticket voor haar vijfde aflevering en Nathalie Meskens mag voor de tweede keer plaatsnemen in de oranje zetels van de quiz. Zij krijgen vanavond het gezelschap van regisseur Robin Pront, die geen al te beste parcours aflegde met vakantiejobs.

Vakantiejobs

In de teaser voor de veertiende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld is te zien hoe Robin de vraag krijgt of hij vele rare jobs heeft gehad. “Ik ben op zowat elke mogelijke vakantiejob ontslagen”, klinkt het. “Ik kan eigenlijk maar één ding en dat is de job die ik nu doe. Voor de rest ben ik compleet ongeschikt.”

Erik haalt daarop een anekdote boven vanop z’n kaartje. “Je bent eens ontslagen na 42 minuten.” Wat Robin wel recht moet zetten. “Nee, dat is niet waar. Ik was niet ontslagen, ik ben – en eigenlijk is dat erger – zelf weggegaan na 42 minuten. Ik moest warme blokken paté van de lopende band halen en ik dacht: ‘ja, da’s mij nu ook niet die 14 euro per uur waard’. Dus ik ben gewoon naar huis gegaan. En dan ben ik op de zwarte lijst van Ritmo Interim terechtgekomen.”

Vervolgens stelt Erik zich wel nog – terecht – de vraag wat er dan met de paté gebeurde. “Bleef die dan maar komen?”. “Nee”, antwoordt Robin. “Ik had gezegd dat ik naar het toilet was en dan heeft iemand even overgenomen.”

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...