Nieuwste ‘Demon Slayer’ film vanaf 24 februari in de bioscoop

De bekende animeserie Demon Slayer zijn derde film is vanaf 24 februari te zien in de bioscoop. Daarnaast komt er Spy X Family Code: White uit op 17 april. Dit jaar krijgen we dus twee films van bekende animeseries. De trailer voor beide films staan online en geven ons wat meer inzicht.

De nieuwste film Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training is net zoals de vorige film, Swordsmith Village, een soort compilatiefilm. Hierbij nemen ze de laatste afleveringen van het laatste seizoen, in dit geval seizoen drie, en de eerste van het nieuwe seizoen en vormen het om tot een film. De film wordt opnieuw door Sony geproduceerd. Haruo Sotozaki heeft ook de vorige films en een deel van het eerste seizoen van Demon Slayer geregisseerd. Daarnaast produceert Sony ook de eerst Spy X Family film. Kazuhiro Furuhashin regisseerde het eerste seizoen en mag ook nu de eerste film van de bekende serie regisseren.

Trailers

De trailer van Demon Slayer geeft nog niet veel weg van wat we mogen verwachten. Het begint met een tijdlijn van de serie. Uiteindelijk zoomt de camera in op het jaar 2023 waar we dan de laatste scène van Nezuko in seizoen drie zien. Na deze scène komt het jaar 2024 op het scherm met een aarde op de achtergrond. Op de achtergrond hoor je mensen aftellen terwijl er een doos rond de aarde vliegt. Zo kondigen ze de wereldtour van de film aan. Daarna zien we de laatste vechtscène van het vorige seizoen en worden de Hashira’s, dit is de hoogste rang die Demon Slayers kunnen behalen in het corps, nog eens voorgesteld.

De film van Spy X Family neemt een compleet andere route als die van Demon Slayer. Het is om te beginnen al geen compilatiefilm. In de trailer zien we dat de familie op vakantie is, maar er loopt veel mis. We zien elementen van de reis zoals een bal, het eten en een kerstmarkt, maar ook de typische spionelementen komen erin voor. We zien dat Anya, de dochter, een chocolaatje opeet en daardoor betrokken geraakt met het leger.

Bekijk de trailers hier:

Andere verwachte films

Buiten de anime films zijn er ook andere films die nog uitkomen. Zo is Kung Fu Panda 4 vanaf 6 maart in de bioscoop te zien. Die maand komt ook Ghostbusters: Frozen Empire uit. Ook in juli komen films zoals Despicable Me 4 en The Garlfield Movie uit en dit jaar nog mogen we Karate Kid verwachten in de bioscoop. In 2025 komen Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2 en How To Train Your Dragon (live-action) uit.

Bekijk de trailers hier:

Meer
Lees meer...