Left Right
scrollTop top

‘Dexter’-reboot krijgt eerste trailer


Dexter
© YouTube SHOWTIME

Dexter komt binnenkort terug in de vorm van een miniserie. Daarin kruipt Michael C. Hall voor de eerste keer sinds 2013 opnieuw in de huid van de seriemoordenaar. Het nieuwe seizoen verschijnt dit najaar en krijgt nu eindelijk een eerste trailer.

Acht jaar nadat de laatste aflevering van het achtste seizoen van Dexter verscheen, komt er later dit jaar een nieuw seizoen van de reeks. Het gaat eigenlijk niet om een negende seizoen, maar wel om een nieuwe miniserie met de naam Dexter: New Blood. Het nieuwe seizoen zal dan ook uit minder afleveringen bestaan dan we van de reeks gewoon zijn. Michael C. Hall zal wel opnieuw in de huid kruipen van de seriemoordenaar Dexter Morgan en ook showrunner Clyde Philips keert terug. Het seizoen zal

Tien nieuwe afleveringen

Om precies te zijn gaat het om tien nieuwe afleveringen die zich tien jaar na het achtste seizoen afspelen. Op het (volgens velen heel slechte) einde van het achtste seizoen zagen we hoe Dexter ondanks de storm met z’n bootje toch overleefd heeft en ergens ver weg van Miami – dankzij een lange baard – een anoniem leven leidt. En daar vinden we hem nu terug.

Een tijdje geleden kwamen we ook al te weten dat Clancy Brown (The Shawshank Redemption) in het nieuwe seizoen te zien zal zijn als Kurt Caldwell, de nieuwe vijand van Dexter. Ook David Magidoff (The Morning Show) zal in de revival te zien zijn, hij speelt de rol van Teddy Reed.

Trailer

In de eerste trailer komen we meer te weten over de inhoud van Dexter: New Blood. We zien DExter op de boerderij en krijgen hem te horen in een voice-over. “Ik had altijd mijn demonen. Dus ben ik weggegaan.” Later komen we te weten dat Dexter nu leeft onder de naam Jeff Lindsay en ironisch genoeg werkt in een wapenwinkel.

“Maar soms krijg ik een drang, die te sterk is om te negeren.” Dexter is dus nog niet helemaal verlost van z’n demonen. Maar hij moet natuurlijk opletten, want als iemand erachter komt wie hij is, dan hangt hij.

Dexter: New Blood is vanaf 7 november te zien in de Verenigde Staten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…