Dit zijn de 18 beste Vlaamse Snapchat-accounts die je absoluut moet volgen (en newsmonkey is er één van!)

Dit zijn de 18 beste Vlaamse Snapchat-accounts die je absoluut moet volgen (en newsmonkey is er één van!)

Niet alleen Calvin Harris en Kylie Jenner posten übercoole verhalen op Snapchat! Ook in ons eigen land zijn er heel wat accounts die je ab-so-luut moet volgen. Blogger en online marketeer Jelle Van de Vliet heeft een lijstje opgesteld met de 18 beste Vlaamse Snapchatters en … newsmonkey is er één van! 

Qmusic dj Sam De Bruyn, populaire Youtuber Zaka Ben en – uiteraard – Joy Anna Thielemans. Die vind je onder andere in het lijstje van ‘Beste Vlaamse Snapchatters’ van blogger en marketeer Jelle Van de Vliet. Voor coole snaps van achter de schermen op events en grappige filmpjes van wat deze coolio’s meemaken, moet je hen zeker volgen op Snapchat.

Van de Vliet maakte het lijstje in de eerste plaats eigenlijk gewoon voor zichzelf. “Ik was zelf op zoek naar mensen om toe te voegen op Snapchat en ik kwam enkel uit op lijstjes met buitenlandse celebs”, vertelt hij aan onze redactie. “Daarom leek het me wel leuk om een lijstje te maken van echte Vlaamse Snapchatters.”

De jonge blogger is er bovendien rotsvast van overtuigd dat Snapchat belangrijk is voor marketeers. “Er zijn bijvoorbeeld al heel wat Amerikaanse bedrijven die enorm leuke content maken op Snapchat, maar in Vlaanderen blijven de bedrijven wat achter”, zegt hij.

Deze accounts moet je dus ZEKER volgen:

vandevliet.me
vandevliet.me
vandevliet.me
vandevliet.me
vandevliet.me

Voeg ons dus zeker toe op Snapchat:

Bekijk hier het volledige blogbericht.

Gesponsorde artikelen