‘Élite’ seizoen 2 verschijnt dit najaar op Netflix

Elite Netflix
Netflix

Élite, een van de populairste Netflixreeksen van het voorbije jaar, komt later dit jaar terug met een tweede seizoen. Voor dat seizoen heeft Netflix nu bekend gemaakt wanneer het op de streamingdienst zal verschijnen. De precieze datum kregen we nog niet, maar de maand wel, dus kan het aftellen stilletjes aan beginnen.

Er zijn weinig series die zo snel zo populair zijn geworden als Élite. De Spaanse reeks, die vaak vergeleken werd met Gossip Girl, werd een enorm succes op Netflix. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven.

Élite seizoen 2

Élite was al de tweede Spaanse reeks die een wereldwijd succes werd voor Netflix. De eerste was natuurlijk La Casa De Papel, dat binnenkort een derde seizoen krijgt.

En ook Élite krijgt een vervolg. Nog geen maand na de release van het eerste seizoen bevestigde Netflix al dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Dat tweede seizoen heeft nu ook een startmaand gekregen. Met een video op Twitter maakten Danna Paolo en Miguel Bernardeau, Lu en Guzmán uit de reeks bekend wanneer Élite terugkeert.

In september zullen we kunnen kijken hoe het verder gaat met Samuel, Nano, Guzman en co. Op welke dag we de reeks exact zullen terugvinden op Netflix, is nog niet bekend. Maar heel lang moeten we er dus niet meer op wachten.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen